Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem árulnak egyesével...

Miért nem árulnak egyesével gyógyszereket?

Figyelt kérdés
Ha valakinek egyszer hasmenése van, fáj a foga vagy lázas, miért van szüksége 24 darab gyógyszerre? Miért nem lehet egyadagod gyógyszereket árulni, hogy nem vegyenek az emberek feleslegesen túl sokat, túl drágán, akár be is túl sokat? Mit szóltok az ötletemhez?

2023. máj. 23. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A másik, hogy miért nem lehet visszavàltani akár fêláron az olyan gyógyszert, amiből nem hiányzik semennyi és még a lejárata is messze van?

Bevihetem ugyan a patikába, de megy a szemétbe. Óriási pazarlás."

Na, ez az!! Ezzel maximálisan egyetértek és szerintem ez jó ötlet!!

Már én is gondolkodtam ezen.

Szerintem a kérdező problémáját is megoldaná, ha az általa fel nem használt és ki nem bontott szemeket visszavenné a patika egy mérsékelt, de még elfogadható áron és azt a szegényebb emberek vagy akinek nem gond, ha már hiányos a csomag, ők olcsóbban megvásárolhatnák vagy akinek csak pár szem kell!!

Remek lenne!!

2023. máj. 24. 14:18
 12/15 A kérdező kommentje:

Más emberek által visszavitt gyógyszer azért elég veszélyes lenne, így a visszavásárlással nem igazán értek egyet.

De na ugye, hogy van igény a kisadagos gyógyszerekre! :)

2023. máj. 24. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Diszkóban árulnak.
2023. máj. 24. 17:34
 14/15 NTBS ***** válasza:
44%

Nincs értelme.

Egy szem gyógyszerrel kevesen lesznek jobban.

2023. máj. 30. 07:00
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

14.

És 5 szemmel 30 helyett?

2023. máj. 30. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!