Mindjart elajulok?(!)))
Figyelt kérdés
Sos mindjart elajulok. Uszni voltam es most ulok a padon minden feketeseg jon es nagyon rosszul vagyok eruem mindjart elajulok mit csinaljk2023. máj. 18. 06:59
1/7 anonim válasza:
Szólj ott valakinek, úszómesternek! Jobbulást!
2/7 anonim válasza:
Ja, egyszerűbb volt itt kérdést kiírni, mint telefonon segítséget kérni, vagy éppen valakitől a környezetedben...
3/7 A kérdező kommentje:
Jobban vagyok koszi az elsonek!
Masodik, hat ja mert ha felalltam jott a feketeseg
2023. máj. 18. 07:51
4/7 A kérdező kommentje:
Ez ellen egyebkent mit tudnek tenni hogy legkozelebb ne legyen ilyen? En nem ereztem ennyire intenzivnek
2023. máj. 18. 08:51
7/7 A kérdező kommentje:
Most már jól vagyok köszi! Addig volt erőm hogy megkérdeztem a legközelebbi embert hol a wc, és oda bementem, próbáltam hányni mert nagyon erős hányingerem volt, de már ott alig láttam. Szóval nem is próbálkoztam felállni utána. Előtte meg a padon ültem és vizet ittam, de az nem nagyon segített sajnos a dolgon. Viszonylag sokáig tartott, de végül szerencsére nem lett baj és elmúlt. Próbálom legközelebb elkerülni az ilyen helyzeteket, csak az a baj, hogy nem tudom mi váltotta ki. A vízben még nem éreztem, csak amikor visszaértem az öltözőbe kezdtem el szédülni először.
2023. máj. 19. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!