Jövőben lehet kapni tőle?
Sziasztok.
26 éves fiú vagyok. Nem cigizek és szoktam edzeni. Nem vagyok hajlamos rá mert a családból senkinek nem volt ilyenje. Sajnos kicsit szorongós vagyok generalizárt szorongás pánik betegség. Szerencsére gyógyszerem van és már nincsennek pánikrohamjaim és a szorongás is nagyon minimális vannak azért néha néha rosszabb napjaim olyankor a mellkasomba fura érzésem van. (Izguló vagy feszülő vagy nem is tudom milyen de ritka nagyon.)
Na pl van így egy rosszabb napom kaphatok szívinfarktust vagy strokeot ettől a " betegségtől" ?
Vérnyomásom jó. Pulzusom is 65-70 szokott lenni. Ha kicsit szorongósabb napom van akkor felmegy 80-ra sajnos elég magasra...
Nem félek tőle és jól kezelem a szorongásom és a felfogásom is jó és terelem a figyelmem de mégis néha néha a saját akaratomon kívül vannak rosszabb napjaim.
Szívinfarktust vagy stroke-ot bárki kaphat bármikor. Vannak olyan tevékenységek amik megnövelik a kockázatát, de egy teljesen egészséges embernél sem csökkenthető 0%-ra a stroke bekövetkezésének a valószínűsége.
A leírásod alapján nem kell aggódnod, mivel nem csinálsz olyan tevékenységet amivel jelentősen növelnéd a kockázatát de természetesen nem zárható ki, hogy a jövőben ne kapnál szívinfarktust vagy stroke-ot, akár a betegségedtől független okokból kifolyólag.
Agyhalált már kaptál. Ne haragudj, de semmi vesszőt nem raksz. Érthetetlenek sokszor a szavaid
Pl:
Szorongós helyett szorongással élő
Pánikrohamjaim helyett pánikrohamaim
Figyelj kérlek, a helyesírásra és a nyelvtani szabályok betartására iq huszár.
Ha még mindig félsz a stroktól vagy szívinfarkrustól akkor nem vagy gyógyult és megfelelően kezelve.
"Értem. Hogyan tudnék csökkenteni ilyenkor ezen ha rám jön?"
Légzésgyakorlattal.
Menj el a buddhistákhoz, vagy jógikhoz és tanulj légzésgyakorlatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!