Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A gépem jelenleg nem frissíthe...

A gépem jelenleg nem frissíthető WIN 11-re. A jövőben ez változhat vagy pedig soha nem fogja mag kapni a WIN 11-et?

Figyelt kérdés
Csak a processzor nem felel meg mert 6. generációs intelem van.

2021. nov. 22. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet trükközni.

Google a te barátod.

Rákeresel a neten akár magyarul és voila.

Trükk annyi hogy egy registry kulcsot át kell írni.

Annyi viszont van hogy az így trükközött gépek esetén egyenlőre nincs windows update 11 -re.

Újdonság varázsát értem, de ne kapkodj vele.

Semmi értelme.

2021. nov. 22. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
39%

Soha nem fogja támogatni. A win11-et tovább fejlesztik, a gépedet meg csak te tudod fejleszteni egy újabb procival.

Nekem tetszik a 11. Mac felhasználóként nagyon bejön.

2021. nov. 22. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Microsoft: Így telepítheted fel a Windows 11-et TPM 2.0 nélküli gépre is [link]

"Ezek szerint a felhasználóknak mindössze csak a regisztrációs adatbázisban kell egy kulcsot létrehozniuk a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup ágon AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU néven, majd ennek értékét 1-re állítaniuk. Ennek hatására ugyanis a Windows 11 frissítőasszisztense nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagyja " a TPM 2.0 és a processzorcsalád és -modell ellenőrzését", és ezek megfelelőségének hiányában is lehetővé teszi az áttérést az új rendszerre."

És az előzetes hírekkel ellentétben működik a Windows Update is. :)

2021. nov. 22. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!