A gépem jelenleg nem frissíthető WIN 11-re. A jövőben ez változhat vagy pedig soha nem fogja mag kapni a WIN 11-et?
Lehet trükközni.
Google a te barátod.
Rákeresel a neten akár magyarul és voila.
Trükk annyi hogy egy registry kulcsot át kell írni.
Annyi viszont van hogy az így trükközött gépek esetén egyenlőre nincs windows update 11 -re.
Újdonság varázsát értem, de ne kapkodj vele.
Semmi értelme.
Soha nem fogja támogatni. A win11-et tovább fejlesztik, a gépedet meg csak te tudod fejleszteni egy újabb procival.
Nekem tetszik a 11. Mac felhasználóként nagyon bejön.
Microsoft: Így telepítheted fel a Windows 11-et TPM 2.0 nélküli gépre is [link]
"Ezek szerint a felhasználóknak mindössze csak a regisztrációs adatbázisban kell egy kulcsot létrehozniuk a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup ágon AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU néven, majd ennek értékét 1-re állítaniuk. Ennek hatására ugyanis a Windows 11 frissítőasszisztense nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagyja " a TPM 2.0 és a processzorcsalád és -modell ellenőrzését", és ezek megfelelőségének hiányában is lehetővé teszi az áttérést az új rendszerre."
És az előzetes hírekkel ellentétben működik a Windows Update is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!