Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan ne érezzem azt, hogy...

Hogyan ne érezzem azt, hogy mindenki engem figyel?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
A kutya se figyel rád.
2023. ápr. 29. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:
De folyamatosan azt érzem, és a szemem sarkából is azt látom, hogy bármit csinálok, közben mindenki furcsán néz rám folyamatosan. Nem is merek rájuk visszanézni, mert eleve nyomás alatt vagyok egy ilyen helyzetben, és stresszelem magam, remeg a kezem. Mintha mindig kontroll alatt lennék tartva. Nem biztos, hogy valóban így van, de én ezt érzem, és ez idegölő. Mintha valami bajom lenne. Mondjuk az igaz, hogy anyám mindig bámul engem, már többször is szóltam neki, hogy ne csinálja, mert idegesítő, de ő akkor is. Emiatt is kialakulhatott ez?
2023. ápr. 29. 22:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja meg az is frusztrál, ha valakik rám nézve nevetnek, olyan mintha engem nevetnének ki, és az is, ha körülöttem sugdolóznak. Mondogattam már magamnak, hogy biztos nem rólam van szó, nem körülöttem forog a világ, de ez belülről jön, nem tudok vele mit kezdeni.
2023. ápr. 29. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lóg valami az orrodból?
2023. ápr. 30. 20:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem.
2023. máj. 1. 06:54
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
O.Viktor, te vagy az?
2023. máj. 1. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Rossz az idegrendszered. Fordulj neurológushoz.
2023. jún. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!