Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elaludtam, vagy elájultam?

Elaludtam, vagy elájultam?

Figyelt kérdés

Hazaértem munkából délután három-négy körül, szedtem ki ételt a hűtőből, bevittem, hogy a szobámban eszem meg, letettem az asztalra, elkezdtem keresni egy videót amit nézhetek evés közben, megnyitottam, majd elindultam kifelé, hogy töltsek egy pohár vizet a kaja mellé.

Valószínűleg sosem jutottam ki a szobából, mert arra keltem fel, hogy ruhástól a szőnyegen fekszem, már az automatikus lejátszás is megállt, mert nem okéztam le, hogy még nézem, és este hat óra van, és se pohár, se víz.

Ájultam már el korábban, de az mindig pár másodperc, vagy perc volt, és utána rögtön felébredtem. Szóval ezért gondolom, hogy alhattam, de közben meg úgy éreztem magam, mint mielőtt el szoktam ájulni, aztán se kép, se hang, plusz eléggé fáj a vállam és a homlokom, kezd is belilulni, szerintem nem lefeküdtem a szőnyegre, hanem leestem, illetve három lépésre volt a kanapé, szóval ha annyira aludni akartam volna, fekhettem volna oda is. Közben meg nem értem, hogy létezik olyan, hogy 1-2 órán át eszméletlen vagyok, aztán random felkelek és minden oké, mert azóta jól érzem magam, a kajám is megettem, meg minden.

2023. ápr. 22. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen, addig vagy eszméletlen, amíg helyre nem áll a vérkeringés az agyadban és "újraindul". Édesanyámnak nyaki érszűkülete van, amíg ki nem vizsgálták pont így kezdődött, hogy ájulgatott el folyton, volt hogy ő is órákat feküdt a földön, mielőtt magához tért. Alacsony vérnyomás is okozhat rendszeres ájulásokat. De mondjuk ha én rendszeresen elájulnék akkor kivizsgáltatnám magam.
2023. ápr. 22. 23:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Általában tudom az okát, de ilyen még nem volt, hogy órákig ott lettem volna.

Nekem is alacsony a vérnyomásom, szóval nagyon könnyen megszédülök, próbálok sok sót enni, és kávozom, de nem emelkedett meg ettől.

2023. ápr. 22. 23:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát csak nem vagy olyan hülye hogy lefekszel a földre aludni inkább ájulás lesz az
2023. ápr. 23. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!