Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segitenél? Nem nagyon vagyok...

Segitenél? Nem nagyon vagyok jártas az ilyen dolgokban.

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki rákos beteg.És napi 130as morfiumot kap.tudja valaki hogy ez mit jelent?Medig élhet még?
2010. okt. 7. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:

amíg dolgoznak a daganat eltávolításán addig mindig van 50-50% esély a teljes felépülésre.

ha csak a morfiumot kapja és egyébként nem kezelik, akkor már nem sokáig, rábízták a természetre a dolgot.

2010. okt. 7. 15:40
 2/4 A kérdező kommentje:
a daganatot már nem veszik ki..olyan helyen van ahonnan nem tudják eltávolítani..kezelést kap 2 hetente...
2010. okt. 7. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
A nagymamámnak mindig emelték a morfin adagját. 60-at kapott egy ideig, aztán amikor látták, hogy nincs mit tenni, akkor kimondatlanul átsegítették a halálba. Neki 5 hónap jutott a diagnosztizálás után. Azt hiszem, a 130 nagyon erős. Nem hiszem, hogy sok ideje lenne. Ha valamit mondanál még neki, azt mondd minél előbb.
2010. okt. 7. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
háát ezek a kommentek nagyon bíztatóak! :( szerintem rendbe fog jönni! :)
2010. okt. 8. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!