Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy mondjam meg valakinek...

Hogy mondjam meg valakinek hogy szappannal mosson kezet?

Figyelt kérdés

Észrevettem hogy mindig csak vízzel és szappan nélkül mos kezet (pl wczés után is). Nem hipohonder vagyok, veletlen vettem észre. De nekem ez undi...

Egyszer már felhozta m neki finoman, de azt állította hogy a szappan kiszárítsa a kezét... mit csináljak?

Családtagról van szó...

2023. márc. 15. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elzárod a vízet csak szappant fog tudni használni:D
2023. márc. 15. 11:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Kovetkezo a helyzet. Semmit se tudsz vele csinalni. Halistennek, hogy nem eltek egyutt.

Amugy egy tomegkozlekedesbol erkezo es kezet nem moso ember nem jobb, mint egy kobor e coli bakteriumos.

Az az erdekes, hogy beteg, hasmeneses stb rokon ne keruljon kozel, ez az ember pedig az elet tobbi undi dolgaval lehetoleg ne uralja az eleteteket.

2023. márc. 15. 11:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Vegyél ilyen krémszappant, ez nem szárítja a bőrt, és érzékeny bőrre való (A Balea, a DM saját márkája):

[link]

Vagy van folyékony szappan formában is ugyanez:

[link]

és van hozzá utántöltő is:

[link]

2023. márc. 15. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!