Megfürödtem egy szappannal és azóta ég a bőröm, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Először lefürödtem egy új szappannal, ennek már 5 órája és azóta ég a bőröm még mindig mint az állat. Ez mitől van, másnak is volt már ilyen? Még a talpamon is, pedig oda csak a lefolyó vízzel ért el. Mit csináljak? Kentem magamra olajat, testápolót is, de nem szűnik.2021. nov. 8. 06:12
1/6 anonim válasza:
Zuhanyozz le mégegyszer, de ne használd azt a szappant. Biztos érzékeny vagy valamelyik összetevőére. Ne kenj magadra utána semmit.Esetleg ha van kalcium otthon, akkor vegyél be egyet. Ártani nem árthat. Ha nem múlik pár órán belül, akkor menj el háziorvoshoz, bőrgyógyászhoz.
2/6 Ypszilon1980 válasza:
Kalciumot szedheted, csak erre felesleges, inkább újra fürödj meg egy másik natúr szappannal, vagy olyan tusfürdővel ami jobban hidratál.
3/6 anonim válasza:
Minél semlegesebb szappannal fürödj le, például babaszappan. Ha van otthon Cetirizine, abból vegyél be.
Ha nem enyhül, hívd fel a háziorvost, tud rá írni receptes kenőcsöt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, enyhült az újbóli fürdéssel, bár még mindig diszkomfort érzetem van. Most szerintem 1-2 napig nem fürdök az tuti.
2021. nov. 8. 16:09
6/6 A kérdező kommentje:
A bőrömben az volt, az tuti :)
2021. nov. 10. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!