Lehet valakitől elkapni szexuális betegséget, ha negatív volt a tesztje?
Ez egy elméleti kérdés.
Adott A és B ember. A elmegy tesztre és mindene negatív. Ha van A-nak mégis egy betegsége, de még nem telt le az inkubációs periódus és ezért lett negatív akkor B elkaphatja tőle, ha védekezés nélkül fekszenek le?
Az inkubációs periódus alatt a teszttel való kimutathatóságig értem és nem pedig hogy jele legyen. Tudom, hogy vannak olyan betegségek, aminek akár 10+ év mire jele van.
Próbálok tájékozódni az interneten az ilyen betegségekkel kapcsolatban de nem tudom, hogy az inkubációs periódus alatt is fertőző-e a partner.
Jó persze, inkább %-os arányban a lehetőség érdekelne.
Pl. ha "A" lefekszik egy fertőzött személlyel mondjuk teszt előtt 1 héttel és elkap valamit, aminek a kimutathatósága 3 hét és ezért a teszten negatív, akkor fertőző-e. Az a bajom, hogy logika szerint mind a kettő oldalt meg tudom magyarázni, szóval nem tudom interneten meg nem találok róla semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!