Mennyi vér mennyiség normális nagy wc után a wc-papíron?
Figyelt kérdés
Pár hete miután nagy wc-zek sok vér marad a wc papíron kb annyi mintha rendesen menstruálnék de jelenleg nincs mensim és aggódok. Sosem volt ennyi vér nagy wc után. Volt idő amikor utána is véres volt a papír mikor nem wc-ztem. Mi lehet a gond illetve milyen orvoshoz kéne mennem ezzel? Sosem volt ezzel gondom még. Nem élek nemi életet ha fontos infó. 25N vagyok.2023. márc. 8. 17:57
21/30 A kérdező kommentje:
20-megpróbálom. Próbáltam csak a vért fotózni, nem undi nyugi.
2023. márc. 8. 19:51
22/30 A kérdező kommentje:
Nyilván súlyos de kíváncsi vagyok ki mit gondol, mi okozhat ilyesmit. Sok mindent ír a google és persze senki nem mondhat pontosat de érdeklődök csak.
2023. márc. 8. 20:18
23/30 anonim válasza:
Nos. 15-től 21.-ig voltam az összes én voltam. Remélem velem nem volt gondod. Kétlem, hogy aranyér lenne, az csak pár apró csepp. Ez valami komolyabb dolog ami vélhetően a vastagbélből, végbélből származik.
24/30 anonim válasza:
Akkor jó. Amint lehet tehát orvos! Jó egészséget! :) Vigyázz magadra!
25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2023. márc. 8. 20:56
26/30 A kérdező kommentje:
Még arra gondoltam hogy megerőltetem magam azért vérik de az se lenne ennyi mennyiség nem? Ez kicsit sok bármihez is?
2023. márc. 8. 21:00
27/30 anonim válasza:
Szerintem belső aranyered van, de majd az orvos megvizsgál.
28/30 anonim válasza:
Mondjuk azt írod, hogy hetek óta fennáll a helyzet. A megerőltetés nem tartana ennyi ideig. Valóban lehet, hogy csak belső aranyér, de szerintem az. Pláne ha nem fáj, nem csíp stb. Kívánom azért, hogy ne legyen komolyabb.
29/30 anonim válasza:
A feneked vérzik vagy inkább a végbélnyílás, nem? Legalábbis tudtommal a fenék az a farpofa, a farizmok.
Bár valószínűleg úgy is megérti az, orvos, hogy mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!