Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez az érzés az erektrolit...

Ez az érzés az erektrolit hiánytól van?

Figyelt kérdés
Ma váratlanul munkahelyen elkapott a hasmenés/hányás, többször is. Vettem be hányáscsillapíót, hasfogót és elektrolit vótlót. Éreztem valami nagyon furát amire majdnem rá pánikolta, belülről bizsergő testrészek, ilyet már tapasztaltam. Aludtam 2 csekkolás közben egy keveset (portás vagyok) és valamelyest jobb lett, ragadt lefele a szemem, nehezebben vettem levegőt és rosszabb volt a látásom. Illetve könnyebben bedurrannak az izmaim, enyhén görcsöl a vállam néha és remeg a kezem. De reggelig kibírom mert nincs ki váltson, sok vizet iszom.
2023. márc. 7. 02:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, ha az is magnézium, akkor beválhat.
2023. márc. 7. 05:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Nah hamarosan vége az éjszakai műszaknak, egy jóéjt cigi majd aztán végre szunya
2023. márc. 7. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!