Ez az érzés az erektrolit hiánytól van?
Figyelt kérdés
Ma váratlanul munkahelyen elkapott a hasmenés/hányás, többször is. Vettem be hányáscsillapíót, hasfogót és elektrolit vótlót. Éreztem valami nagyon furát amire majdnem rá pánikolta, belülről bizsergő testrészek, ilyet már tapasztaltam. Aludtam 2 csekkolás közben egy keveset (portás vagyok) és valamelyest jobb lett, ragadt lefele a szemem, nehezebben vettem levegőt és rosszabb volt a látásom. Illetve könnyebben bedurrannak az izmaim, enyhén görcsöl a vállam néha és remeg a kezem. De reggelig kibírom mert nincs ki váltson, sok vizet iszom.2023. márc. 7. 02:12
1/12 anonim válasza:
Lehet. Meg lehet gyomorrontástól, túlzott stressztől, egy nappal korábbi durva berúgástól stb. Ennyiből ember legyen a talpán, aki megmondja.
2/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg gyomorrontás volt kolbásztól, ilyen para fura érzésem volt a testemben, régebben is tapasztaltam, de most enyhült.
2023. márc. 7. 02:34
3/12 anonim válasza:
Akkor gyomorrontás. Bolti kolbász amúgy is tud csodákat művelni, én kisboltban vett termelőitől totál kiütéses lettem annó, valószínűleg allergiás vagyok valamelyik ritkább tartósítószerre. Allergiás reakció is meg tudja dobni a vérnyomást, meg csinál fura dolgokat, főleg, ha nem rendesen táplálkozott-hidratált az ember aznap.
4/12 A kérdező kommentje:
Jah, ki is jött herpesz a számon.
2023. márc. 7. 02:37
5/12 anonim válasza:
Akkor egy sima túlreakcióról van szó. Kalcium jó placebónak, ha nem olvastál még 1000 cikket arról, hogy nem segít az allergián, amúgy ha kapsz levegőt, akkor oké, ha 1-2 órán belül nem javul, 112.
6/12 A kérdező kommentje:
Már eltelt azóta pár óra és jobb, teljes elektrolit csomag volt, minden az egyben. Utóljára ilyen pánikoltatós fura érzést akkor éltem át mikor krónikus betegségből gyógyultam és megerőltettem magam. Nehéz leírni az érzést egyébként, a lényeg hogy semmilyen pózban nem kényelmes egy ideig.
2023. márc. 7. 02:40
7/12 A kérdező kommentje:
Egy hosszabb alvás szerintem majd helyretesz.
2023. márc. 7. 02:41
8/12 A kérdező kommentje:
A kolbász rendszerint megpiszkálja a gyomrom,. gyulait meg zagyvapartit szoktam venni.
2023. márc. 7. 02:45
9/12 anonim válasza:
Hányás-hasmenés után a legfontosabb a folyadék ÉS a só pótlása.
Volt olyan, hogy a húgom hasonlóan rosszul volt, és mivel elég teát ivott folyadék pótlásnak, ezért azt javasoltam: egy pici sót natúr gyorsan toljon be. Szinte azonnal jobban lett.
Izomremegés csökkentésére a legjobb a Magnézium & B6.
Például ez, mert a legjobban felszívódó Mg laktátot tartalmaz:
Nem hátrány, ha hasonló tablettából mindig van nálad pár szem.
10/12 A kérdező kommentje:
innohparmot vettem be
2023. márc. 7. 04:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!