Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan szedjem ezeket a...

Hogyan szedjem ezeket a vitaminokat? 20/F

Figyelt kérdés

Napi 1 15mg cink-tabletta

Napi 500mg C-vitamin aszkorbinsav

Napi 2000NE D Vitamin

MagneB6 hát ez nem tudom mekkora mennyiség de a felnőtt ajánlott

4-6 tabletta, én napi 3-at szednek.

Hogyan lenne érdemes ezeket a vitaminokat szedni?

Mit mivel kombinálni?

Tudtommal például a D vitamin zsírban oldódó, a MagneB6 is jobb kajaval, a C vitaminnal elég a víz is.

Viszont például a C és a D vitamin együtt tudtommal kaja-piával tökéletes,

De például a D és a MagneB6 kiüti egymást.

Egyébként a vitaminszedés oka, hát nem voltam orvosnál, de volt egy stresszes időszakom, egy hosszú kapcsolat vége, szerelmi bánat tönkretett, megcsaltak,

lefogytam 10kg-t, szerintem brutál gyenge is most az immunrendszerem, a stressz hatására kb a cerka sem áll úgy ahogy egy 20 évesnek kéne(persze áll, csak szerintem alacsonyabb a libidom), illetve így tünetek alapján, tehát hogy állandó depresszív hangulat, szorongás, stb stb simán lehet mellékvese kimerültség is.

Kicsit boostolnám a szervezetet.

Most kezdtem el egyébként edzeni, úgy hogy ezért is fontos lenne.

A magnézium meg igazából, hát edzés közben eléggé begörcsölnek az izmaim..

2023. febr. 21. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt tudod hogy ezek a tabletták semmit nem érnek, mind szintetikus nem hasznosuló szemét?
2023. febr. 21. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:
A cink is jó mg is meg c vitamin is főleg télen. De ha fogytal, gyenge vagy akkor lehet higy depressziós is lettél. Azt meg orvos tudja rendbe tenni gyógyszerrel.
2023. febr. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!