Nem tudok időben elaludni, valami jól bevált dolog valakinek?
Régen nekem is gondom volt az alvással, aztán kipróbáltam pár dolgot és segített. Amit csináltam:
-kialakítottam egy rendszert, nem maradtam fent sokáig, kb mindig ugyan akkor feküdtem le, nálam ez 11-12 órát jelentett
-mikor lefeküdtem aludni, felvettem egy kényelmes pózt amit sokáig tudok tartani, a lényeg hogy ebben a pózban minden izmoz ellazuljon. Feküdj a bal oldaladon, az a legjobb.
-lassan vegyél nagy levegőt és lassan fújd ki, a lényeg hogy a pulzusod lelassuljon, megnyugodjál.
-végül próbáld meg kikapcsolni az agyadat, ha nem sikerül, képzeld el magadat egy nyugodt helyzetben, pl ülsz a tóparton vagy az erdőben egy fa tövében a patak mellett.
Nem szedtem semmilyen szert és jelentősen javult az alvásom. Lehet azonnal nem fog sikerülni, egy kicsit gyakorolni kell, de utána jobban alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!