Mi az a vény nélküli nyugtató, ami megegyezik a 0.25-ös frontinnal?
Szorongó típus vagyok alapból. De ezt benyelem. Nem látszik. Mostanában viszont nagyon sok a stressz az életemben.
Elvesztettem mindenemet, múlt évben négyszer költöztem, anyagi gondjaim vannak. Ezek meg fognak oldódni idővel, jó munkám van, csak türelem kell.
Viszont van, hogy nem bírom tovább. Nagyon sokmindent elviselek, aztán mensi előtti héten valami apróság miatt kiborulok és akkor borítom az összess többi addig benyelt problémámat is.
Olyankor török-zúzok, szóval bántom a körülöttem lévőket.
6-8 éve volt már ilyen időszak. Szorgalommal kilábaltam belőle. Akkor az segített a szorongásomon és a dührohamokon hogy tesóm nálam felejtette a 0.25-ös frontinját. Napi egyet bevettem. De ez vényköteles.
Próbáltam sokféle gyógynövényes alternatívát, magnéziumot, B6-ot. Semmi.
Mi az ami használna?
Borzasztó ahogy viselkedem. Már sokszor azért is idegbeteg vagyok hogy hagyom magam felidegesíteni. Aztán meg azért sírok mert bűntudatom van hogy csúnyán viselkedem.
Vény nélküliben nincs semmi. Azok gyógynövényes cuccok, amik hatását össze se lehet mérni a benzodiazepin nyugtatókkal ( frontin, xanax, rivotril).
Háziorvos is felír egy kis adagot vészhelyzet esetén, vagy el kell menni magán pszichiáterhez, ő imádják ezeket a drogokat felírni. Piialantok alatt rá lehet szokni ezekre, letenni viszont pokoli nehéz. Tudom, függő voltam.
Hatásra az alkohol áll a legközelebb. Mondjuk 0.25 frontin = 2 sör, vagy 2 feles konyak.
Remek gyógyszermentes stressz oldó technikák vannak. Ezek macerásabbak, mint nyugtatókat bekapkodni, viszont nincs káros oldaluk. Ha csak az nem, hogy csinálni kell őket napi rendszerességgel. Jóga, relaxálás, meditálás, séta a természetben, autogén tréning, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!