Meddig tarthat még a covid utóhatása?
Figyelt kérdés
Eléggé megszenvedtem még 2020 őszén, azóta fáradákony vagyok, reggel a sokadik szundi után tudok felkelni nagy nehezen. Előtte kb 10 perc alatt magamhoz tértem, 20 perc alatt már el is készültem.
Napokig 70-71% volt a véroxigén szintem, ez tehetett be? Itthon mértem, kórházba nem kerültem be, mert semmi jót nem hallottam a covid osztályról.. kamillás inhalálással, max dózis C vitaminnal tudtam magam rendbe hozni, 2 hét alatt keveredtem ki belőle.
35/F
2023. febr. 13. 10:43
1/5 anonim válasza:
Ûdvözöllek! Eltarthat még 1 hònapig is! Sok folyadékot kell innod és D vitamin és C és Zinket kell szedned! !
3/5 anonim válasza:
Nem kellett volna oltakozni,oltottakkal közösködni.
4/5 Senior Séf válasza:
Amíg a tüskefehérje ki nem ürül a szervezetből. Dr Csicsor szerint a zöld levelekből főzött tea kúraszerű fogyasztása sokat lendít a dolgon.
5/5 anonim válasza:
Ez nem annak az utóhatása! Aki eddig mem jött rá nem is fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!