Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért hallom ezt mikor fekszek???

Miért hallom ezt mikor fekszek???

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Reggel mindig este meg kb 10 ből 5 ször hallom hogy dobog a fülembe a szívem. PErsze ha rajta fekszek a fülemen akkor.

Voltam már kardiológián minden oké. Voltam laboron ott is oké. Voltam Pajzsmirigy kivizsgáláson ( TSH, T3,T4 stb..) Ott is minden értékem jó.

Tüdö röntgenen is voltam ott is minden oké

Az orvos is meghallgatott nem hallott semmi olyan dolgot ami rendellenes.

Ez mitől lehet?

Pulzusom 65-70 szokott lenni a vérnyomásom 110/70 az átlag.

De van mikor hallom és kicsit idegesít.

Nem stresszelek nem szorongok..

25/F 180cm/79 kg vagyok. (Heti 2-3 szor járok futni.)

2023. febr. 8. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez velem is szokott lenni, de még szerintem elég sok embernél is. Fusztráló, de nem jelez semmi bajt.
2023. febr. 8. 08:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt hittem azt jelenti hogy rossz a szívem.

Nagyon ritkán érzem is kicsit a mellkasomba hogy dobog de csak nyugalmi helyzetbe pl ha fekszek. Amúgy nem szoktam érezni.

2023. febr. 8. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha voltál vérvételen, kardiológusnál és minden ok, akkor tényleg minden ok. Nem kell félned, de ha mégis akkor egy szívultrahang is belefér. Pulzusod és a vérnyomásod is tökéletes, az is nagyon jó, hogy sportolsz. Én pl. akkor is szoktam hallani, ha fejhallgató van rajtam, vagy ahogyan te is, néha a “párnámba” de olyankor átfordulok a másik oldalamra. Sok más ember is érzékeli ezt, tudom mert én is befostam, mikor elsőnek érzékeltem ezeket. Szimplán öregszünk.
2023. febr. 8. 08:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Kardiológián néztek 24h holter ekg, ekg, terheléses ekg, szívultrahang, pajzsmirigy ultrahang.
2023. febr. 8. 08:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Oh értem.. :(

Lehet za is baj hogy figyelek is már rá ugye mert idegesít.

2023. febr. 8. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg figyelmen kívűl hagyni és elfogadni, hogy néha hallod. Amúgy is, addig a jó, míg dobog 😅
2023. febr. 8. 08:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Az is igaz :)
2023. febr. 8. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!