Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vannak itt lányok/nők, akik...

Vannak itt lányok/nők, akik természetes dolognak tekintik, hogy híznak?

Figyelt kérdés

2023. febr. 7. 20:09
 1/6 anonim válasza:
81%
Feladtam a küzdelmet ellene. Ha úgy ennék, amennyi a sportos testhez kell, akkor egész életemben éheznék és finom ételek után sóvárognék. Ha el is érném a célt, fenntarthatatlan lenne a szenvedés miatt. Egyébként sportolok, de csak azzal nem tudok lefogyni. Eleget kínoztam magam diétákkal, már nem érdekel.
2023. febr. 7. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Nem hízik az ember, hogyha nem eszik meg napi tök felesleges min. 2500-3000 kalóriát.

1600-1800 kalóriával is lehet normálisan és finomakat enni. Nekem pl annyi a keretem, és sohasem éhezek alatta.

Normálisan eszem, napi 3 nagyobb, két kisebb étkezést, bármit, amit megkívánok és belefér a napomba.

Persze, egy időben én is minden szrt összekajáltam, aztán amikor 68 kilósan már alig bírtam ráállni a lábamra (ízületi problémáim vannak egészen fiatalkorom óta), akkor rájöttem, hogy ez rhadtul nem pálya.

Lefogytam kb 13 kilót, és azóta is tartom. Nem éhezek, viszont cserébe végre tudok túrázni, kirándulni, (óvatosan) futni, mert nincsen rajtam tök felesleges 10+ kiló.

De engem nem érdekel, ki mivel álltatja magát, valami kifogás mindig van, hogy az ember miért kövér.

2023. febr. 8. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, van, hogy az ember befalja a kaját, amit nem kéne.
2023. febr. 10. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sovány vagyok, állandóan hízni szeretnék
2023. febr. 11. 01:45
 5/6 anonim válasza:

2-es: Most már csak az a kérdés, hogy hány cm magas vagy ahhoz az 55 kilóhoz? Mert pl. 68 kg-hoz pl. egy 168 cm-es magasság tökéletes (168-100=68), egyes számítási módszerek szerint levonnak még 10 %-ot,az 61,2. Az sem mindegy, milyen testfelépítésű, korú vagy.

Utolsó mondathoz csak annyit: egy pajzsmirigy probléma (alulműködés) nagyon oda tud vágni a testsúlynak.

2023. febr. 12. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
A menopauza utáni életszakaszban a hízás a nőknél sajnos egy természetes és elkerülhetetlen dolog. Ritka esetekben a genetika ebbe beleszól és mégsem ez törénik. Nyilván ezt is lehet kordában tartani, de teljesen elkerülni nem lehet. Szintén természetes a hízás terhességnél, illetve serdülőkorban is, de ezeket sem lehet csak úgy egy legyintéssel letudni, ezeknek is van határa, ameddig elmehet, azon felül pedig tenni kell ellene.
2023. febr. 15. 12:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!