Miért van hányingerem már 5 napja?
Ma eljutottam a háziorvosomhoz aki csak annyit tudott mondani, hogyha nem terhesség miatt akkor nem tudja mi okozhatja nálam, hogy már 5. napja zsinórban hányingerem van.
Az előző napokban szedtem rá Daedalont de nem nagyon segített, maximum nem hánytam. Rájöttem, hogy talán ez lehet a probléma így ma már nem vettem be gyógyszert a rosszullétre, hogy jöjjön ki aminek ki kell. Hát még mindig nem hányok, sőt van olyan, hogy egyszer csak a semmiből egy kis időre teljesen megszakad és jól vagyok mintha soha nem is lettem volna rosszul. Aztán megint előjön és azt érzem bármelyik percben magam elé tudnék hányni és ez így megy egész nap felváltva.
Szerintetek mi okozhatja ezt a furcsa rosszullétet? Én már komolyan nem tudom mi lehet ez, gondolkodtam víruson vagy hasonlón de semmi más bajom nincs csak a hányinger. Terhes nem vagyok, mert pont aznap jött meg mikor elkezdődött ez a rosszullét de a doki tanácsára vettem tesztet, negatív lett.
Valakinek volt már hasonló?
Most akkor számítsak arra, hogy hányni fogok mert pl most sincs az ég világon semmi bajom de ez előtt 2 órával kb a wc mellett campeltem mert éreztem, hogy bármikor hányhatok.
Szia!
Elmúlt a hányinger? Most én vagyok így…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!