Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van hányingerem már 5...

Miért van hányingerem már 5 napja?

Figyelt kérdés

Ma eljutottam a háziorvosomhoz aki csak annyit tudott mondani, hogyha nem terhesség miatt akkor nem tudja mi okozhatja nálam, hogy már 5. napja zsinórban hányingerem van.

Az előző napokban szedtem rá Daedalont de nem nagyon segített, maximum nem hánytam. Rájöttem, hogy talán ez lehet a probléma így ma már nem vettem be gyógyszert a rosszullétre, hogy jöjjön ki aminek ki kell. Hát még mindig nem hányok, sőt van olyan, hogy egyszer csak a semmiből egy kis időre teljesen megszakad és jól vagyok mintha soha nem is lettem volna rosszul. Aztán megint előjön és azt érzem bármelyik percben magam elé tudnék hányni és ez így megy egész nap felváltva.

Szerintetek mi okozhatja ezt a furcsa rosszullétet? Én már komolyan nem tudom mi lehet ez, gondolkodtam víruson vagy hasonlón de semmi más bajom nincs csak a hányinger. Terhes nem vagyok, mert pont aznap jött meg mikor elkezdődött ez a rosszullét de a doki tanácsára vettem tesztet, negatív lett.

Valakinek volt már hasonló?

Most akkor számítsak arra, hogy hányni fogok mert pl most sincs az ég világon semmi bajom de ez előtt 2 órával kb a wc mellett campeltem mert éreztem, hogy bármikor hányhatok.

2023. febr. 3. 14:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Enyhén szédülök igen, pániktünetek is vannak de csak emiatt. Most pl azon pánikolok, hogy holnap, hogy fogok így dolgozni.
2023. febr. 5. 14:48
 12/22 anonim ***** válasza:
A pániktünetek heves szívdobogás, légszomj, halálfélelem. Ilyen van?
2023. febr. 5. 15:15
 13/22 A kérdező kommentje:
Max akkor ha emberek között vagyok, mondjuk tömegközlekedésen, mert attól félek, hogy mindenki előtt fogok hányni.
2023. febr. 5. 15:23
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ez pánikbetegség, pszichiáterhez indulj. De egyébként mi van, ha mindenki előtt hánysz? Semmi. Max undorodva arrébb mennek. És?
2023. febr. 5. 15:26
 15/22 A kérdező kommentje:

De akkor miért van akkor is hányingerem mikor itthon vagyon egész nap?

Nem csinálok semmit csak fekszem az ágyban és nyomkodom a telefonom, ez azért elég nyugis elfoglaltság.

2023. febr. 5. 16:21
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Éppenséggel otthon is lehet valaki pánikrohamos. Nem szedsz valami új gyógyszert?
2023. febr. 5. 16:26
 17/22 A kérdező kommentje:
Daedalont meg egy másik gyógyszert szedtem a hányingerre de amúgy nem.
2023. febr. 5. 16:28
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Pánikbetegséggel küzdöttem/küzdök még jelenleg is,szerencsére már ritkábban tér elő,de van olyan hogy csak úgy otthon jön egy olyan érzés hogy itt a vég,nem kapok levegőt,szorul a mellkasom,és szinte csak sírni tudok. Aztán megkönnyebülök és jobb,ez azért van mert sokszor az érzelmeknek el kell távoznia valahol. Sajnos rajtam ez így jön ki,dehát ez van egyszer fent,egyszer lent,egyszer jobb lesz remélem.😔
2023. febr. 5. 17:10
 19/22 A kérdező kommentje:

Én nem érzem, hogy pánik beteg lennék ugyanis jelenleg nincs semmi az életemben ami kiválthatná ezt. Egyszer csak a semmiből kezdett el hányingerem lenni hétfőn és a mai napig tart de legalább már egyre kevésbé vagyok rosszul. Az elején nem mertem lavor nélkül aludni sem.

Szóval szerintem szervi probléma lesz. Szerdán megyek is egy vérvételre, remélem kiderül valami mert ez így szörnyen ijesztő, hogy azt se tudom mitől van egy hete zsinórban hányingerem minden nap.

2023. febr. 5. 20:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Semmi más tüneted, hőemelkedésed nincs? Itt van egy átfogó cikk: [link]
2023. febr. 5. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!