Mit tegyek, ha van egy csomó dolgom (dolgozatírás, vizsgák stb.), de képtelen vagyok koncentrálni 5-10 percnél tovább?
Figyelt kérdés
Nagyon szorongok mostmár ettől az állapottól, hogy halogatok mindent, mindenre IS figyelek, minden eszembe jut. Pedig éltanuló vagyok és elég precíz, maximalista. Tanácstalan vagyok...2023. febr. 2. 16:06
1/3 anonim válasza:
Mit tanulsz, milyen szinten? Hol jársz?
Milyen a tanulmányi eredményed?
2/3 anonim válasza:
Sétálj egyet, szellőztesd ki az agyad. Nekem az mindig segített vizsgaidőszakokban.
3/3 anonim válasza:
Ami nekem segített:
El kell néha engedni a dolgot. Mikor már nagyon nem bírtam az iskolát, szimplán félretettem a füzetet, könyvet és egy időre (legyen ez pár óra vagy pár nap) olyan dolgot csináltam, ami kikapcsol, szórakoztat. Úgyse tudok normálisan koncentrálni mikor szorognok, akkor minek szenvedjek felette? többet árt, mint használ. Volt pár eset, mikor emiatt becsúszott egy rosszabb jegy, ez eléggé fájt a maximalizmusomnak, de rá kellett jönnöm, hogy a mentális egészségemnél nincs fontosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!