Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha a jobb oldalamon fekszem,...

Ha a jobb oldalamon fekszem, mitől fájhat utána egész nap a fejem?

Figyelt kérdés

Reflux miatt a bal oldalon fekve nyugodtabb az éjszakám, így igyekszem ebben a formában aludni, de van, hogy reggel a jobb oldalamra fordulva ébredek. Onnantól elindul szinte kivétel nélkül minden alkalommal egy enyhe fejfájás reggeltől, majd óráról órára erősödik, míg végül estére olyan érzésem van, mintha az agyam (emlékeim szerint bal) fele lezsibbadna és bár nem erős, de kínzó a fájdalom a folyamatossága miatt.

Gyógymasszőr járt már nálam, mert a nyakcsigolyákra gondoltam, de nem, vagy csak 1-2 napra oldotta meg a problémát. Ettől még okozhatja valami deformitás, vagy gondoljak nagyobb bajra (pl. daganat)? Járt már valaki közületek hasonlóképpen?

További érdekesség (ami miatt a nyakamra gondolok), hogy hátizsák több órán keresztüli cipelésekor is fellép a fejfájás, de csak másnap. 30 múltam nemrég, de nem gondoltam, hogy az élet is fájni fog felette... :'D

2023. jan. 28. 11:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is nyak-illetve gerincproblémára gondolnék. Esetleg valami ideg van elnyomva, ha daganat lenne, nem számítana, melyik oldalon feküdnél, minden reggel erősebb fejfájás lenne, és nem a nap végére lenne erősebb. De ha megnyugtat, menj egy neurológushoz.
2023. jan. 29. 00:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!