Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy sportolás...

Miért van az, hogy sportolás után nem vagyok jól?

Figyelt kérdés
Nyomást érzek magamon, kimerült vagyok kezdek depressziós lenni utána stb stb, miért van ez ?
2023. jan. 26. 15:08
 1/8 A kérdező kommentje:
*dobog a szívem, kapkodom a levegőt stb
2023. jan. 26. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Hol tartasz a sportolásban? Mit és milyen intenzíven sportolsz, milyen körben?
2023. jan. 26. 15:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Fociztam 5-6 évig aztán abba hagytam és most terembe járok 1-2 éve, de futni nagyon rég nem futottam és szerintem az állóképességem is sz*r lett
2023. jan. 26. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Most milyen magas, hány kg vagy?

Mennyit eszel, iszol napi szinten?

2023. jan. 26. 15:23
 5/8 A kérdező kommentje:
170cm és 73-74 kg között mozgok, változó mennyit eszek
2023. jan. 26. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Lassan kell felépiteni az edzésedet, nem egyből “ maratont” futni.
2023. jan. 31. 09:38
 7/8 Csabi34 ***** válasza:
Ez általában a test fizikai megterhelésétől függően alakulhat ki. Érdemes lenne fokozatosan terhelni a szervezeted. Ezek tünetek a szervezet válasza a túlterhelésre, és szervezetnek megfelelő időre van szüksége a regenerálódáshoz. Az is lehet, hogy a túlzott fizikai megterhelés, túl kevés folyadék vagy alacsony vércukorszint is okozhat ilyen tüneteket. Az is fontos, hogy megfelelően táplálkozz és pihenj a sportolás után, hogy a szervezetednek elegendő időt adj a regenerálódásra. Ha a tünetek fennállnak, érdemes orvossal megbeszélni, hogy megállapíthassák a pontos okot és megfelelő kezelést javasolhassanak.
2023. febr. 1. 08:52
 8/8 A kérdező kommentje:
De ez nem a szívemtől lehet vagy bármi szervi problémától igaz? Hanem pszichés
2023. febr. 2. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!