Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mint kiderült rosszul törlöm...

Mint kiderült rosszul törlöm a seggem 30 éve. Mi a tökéletes törlés titka?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok. Szőrös.

Utánaolvasgatva, amióta élek rosszul törlöm a seggem. Tudom ajánlgatják a nedves törlőkendőt (rendkívül bizarr érzés), a rendes mosást... bidével pl... na azt elképzelni sem tudom. Érzésre se... Mint egy szökőkút jön fel a víz, föléguggolok és hagyom hogy mosson? Vagy hogy? Hogy ne legyen az egész fürdőszoba egy merő (sz@ros) vizes?

Seggtörlő tippeket/tanácsokat várok.

2023. jan. 24. 16:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

9.

Úgy hajtottad, hogy a szaros fele maradt kívül?

2023. jan. 24. 21:12
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem..... én nem hajtogattam és hajtogatok. Törlök és ennyi.

Nem origamizok a szaros papírral.

2023. jan. 24. 21:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kanyarodjunk vissza: hogyan kell rosszul törölni?
2023. jan. 24. 21:34
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor tényleg szóba jöhet az, hogy leborotválod vagy legalább levágod rövidre.

Nekem alapból eléggé szőrtelen (máshol is) és nincsenek olyan gondjaim, mint amit fentebb részleteztél, tehát a szőrtelenítés lehet az egyik járható út.

Mit szólsz ehhez?

Vagy minden kakilás után zuhanyzás vagy egyéb módon alvázmosás.

Vagy pedig azok a lehetőségek vannak még, amiket te is írtál.

2023. jan. 25. 08:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Az is nézőpont lehet, hogy milyen vécépapírt szoktál használni és a különböző vécépapírok törlési hatékonyságában vettél-e észre különbséget?!

A túl puha vécépapírok nem törölnek olyan jól.

Esetleg próbáld ki az olyan vécépapírokat, amik azok az "ipari" félék. (Nagy tekercsben van és nem fehér, inkább barna. De ebből is van többféle minőségű.)

Szerintem neked olyan vécépapír kellene, ami nem az a túl puha.

Majd írj, hogy erről mi a véleményed.

Amit már másik hozzászóló is írt, amúgy attól is függ, hogy mi jön ki, hogy mi ment be.

Vannak olyan kaják, amik után nehezebb a törlés, de azért még lehet oldani.

2023. jan. 25. 08:56
 16/24 A kérdező kommentje:

Itthon Zewa 3 rétegű kamillásat használunk ezer éve.

A melóhelyemen meg az a barnás rücskös olcsósított ipari-féle van, ami bár talán alaposabban töröl ugyanannyi húzásnál cserébe esélyes hogy kidörzsöli...

2023. jan. 25. 11:37
 17/24 anonim ***** válasza:
83%

Velem is ez van. Nekem viszont csak minimálisan szőrös a picsám.

Van, hogy rendesen sikerül kitörölni, van, hogy este sportcsíkos a gatya. Plusz nem hajtogatom énse, hanem új kockàt szedek le. Ezért rohadt sokat használok el, vehetjük az xxl pakkot kéthetente…

Nekem talán az segített, hogy minőségi, 4 rétegű papírt használok, amivel rendesen, erőt kifejtve tudok törölni, nem szakad át és lesz kulás az ujjam..

2023. jan. 26. 11:50
 18/24 anonim ***** válasza:
17-es és addig törlöd amíg tiszta a papír? Mert akkor fura, hogy csíkos leszel. Másik irányba is törlöd? Pl. ha lentről fel törlöd végig, akkor a végén érdemes fentről lefele is menni pár kört, hogy ami "felkerült", az is eltűnjön.
2023. jan. 27. 16:58
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Még egy dolog, az esti zuhanyzásnál én külön nyomok tusfürdőt a kezemre, amivel kisikálom a seggem. A golyóktól fel egészen a tetejéig alaposan. Egy hosszabb nap után van, hogy 2-3 ilyen seggsikálós kört is megcsinálok zuhanyzáskor. De lehet még jó erre pl. fürdőszivacs. Felhabosítod tusfűrdővel, és alaposan kisikálod.
2023. jan. 27. 17:05
 20/24 anonim ***** válasza:
7es ez nagyon durva hogy te tanítod meg a férjedet segget törölni. Egyébként már 15 évesen felfogtam hogy nem elég csak száraz papirral, kell a nedves is. Nekem rendesen könyörögnöm kellett a szüleimnek hogy vegyenek. Nem értették, hogy nem tudom kitörölni szárazzal mikor ők kitudják. Még engem néztek hülyének. Nekem ne mondja senki hogy sima wc papirral patyolatra tudja tisztítani a segglyukát. Elnem tudom képzelni hogy a ducibb emberek mennyire birják normisan kitörölni. Rengetegen igénytelenek erre. És belegondolva minden 3. Ember szaros seggel mászkál az utcán.
2023. aug. 10. 04:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!