Szerintetek mi lehet a bajom?Gyomorproblémák,stressz?remegés
Figyelt kérdés
Kb 1,5 hete szinte minden nap előjön .Elkezd remegni a gyomrom,felfújódok,úgy érzem mintha valaki ülne a hasamon,összerándulnak az izmaim.Miutan megindulnak a szelek,esetleg széklet ami kb 1-2óra fokozatosan jobban vagyok.Ez a nap legnagyobb részében este fordul elő mikor lefekszem és ahogy nyomozók a gyomrom.Eddig azt gondoltam hogy valamivel elrontottam gyomrom de ez már másfél hete előjön szinte minden nap.Néha az egész testem görcsöl ,mintha az izmaim görcsölnenek be.Lehet ez esetleg stressztől?mert napközben ritkán jön inkább este mikor már ágyban fekszek,amikor elkezdek agyalni...lehet már én vonzom.be a rosszullétet.?Szóval stressztől lehet gyomorfájdalom meg remegés de ilyen izomrángások és széklet stb is?Holnap már megyek vele dokihoz de addig is érdekelne esetleg volt e ilyen .Amúgy No-Spat szoktam ilyenkor bevenni az segit2023. jan. 23. 17:02
2/4 anonim válasza:
Vagy habzsolva eszel és sok levegőt nyelsz. Ezért sem szabad lefekvés előtt 3-4 órával enni.
3/4 anonim válasza:
Mit eszel?
Mert nálam a gluténnek klasszikus tünete volt - és eleinte nem minden gluténos étel után jelentkezett.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem eszek habzsolva egyáltalán Január elejétől odafigyelek az étkezésre,megvalogatom a kajakár.Már fogytam 4kg hogy attól e vagy a stressztől nem tudom.Voktam orvosnál Krt ki gyógyszert a gyomorra ,de nem jobb a helyzet.Ugyanugy fáj a hasam,igaz nem minden nap ,de ez a remegés ,gyomorfájdalom,idegesség,nyugtalanság már kikeszit.Van hogy egész nap semmi bajom de általában enyhe. Mindig érzem a gyomrom.Fuggetlenul attól hogy eszrk vagy nem a tünetek jönnek mennek.Gondoltam kellene csinaltanom gluténérzékenység tesztet .Jovon7en meglátogatott az orvost megint.Amugy igen aggaszt a hasfájás ,stb de ez hogy görcsöl a gyomrom és szinte már egész testem begorcsol tőle ez aggaszt kicsit.Nem tudom magam elé fedni nyugalomban se teljesen.Fura.Pedig nem lenne okom az idegessegre.Igaz most kezdtem anyasági után újra dolgozni de nem éreztem magam idegesndk.Nemtudom.Amugy mindent eszek ,mértékkel,figyelek hogy nem feldolgozott kanalat egyek és egeszsegeseket.Ez a remegés,izomgorcsok lehetnek a lisztérzékenységtől is?
2023. jan. 28. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!