Miért érzem ezt mielőtt társaságba megyek?
Kb 1 hónappal ezelőtt megsimerkedtem egy sráccal, úgy döntöttem hogy szilveszterkor csatlakozom hozzá és a haveri társaságához, és velük ünneplek.
A bizonyos haverokat nem ismerem. Nagyon rosszul vagyok, gyomoridegem van, szakad rólam a víz, melegem van, remeg a kezem és néha elkap a sírhatnék is.
Mielőtt társaságba megyek, mindig ilyen érzéseim vannak előtte, már rég megfigyeltem ezt.
Régen emiatt a rosszullét miatt lemondtam a programokat, közvetlen azelőtt, mielőtt indultunk volna, ebből sértődés lett, sok barátot/havert elvesztettem, mert soha nem megyek velük sehová.
Manapság már a rosszullét ellenére is résztveszek a társasági programokban, de amikor ott vagyok az emberek között, hányinger kerülget, remegek, és van, hogy szédülök is.
Mi a baj velem? Vagy lehet alkalmatlan vagyok a társasági életre? Esetleg mit tehetek ez ellen? (alkohol nekem nem oldja a stresszt...)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!