Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az lehetséges, hogy azért nem...

Az lehetséges, hogy azért nem tudtam ma aludni mert újhold van?

Figyelt kérdés
Ma éjfélkor feküdtem le, kettőkor felkeltem, de nem tudtam visszaaludni, csak forgolódtam. Kb egy órája kávéztam és keltem fel teljesen, de ma kb 2 órát aludtam. Kíváncsiságból megnéztem, újhold van ma. Azt tudom hogy teleholdkor sokak nehezen tudnak aludni, de újholdkor is lehetséges ez? Mert olyankor is egyvonalban van a Nap,Föld,Hold.
2023. jan. 21. 06:48
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Igen, de nem valószínű.
2023. jan. 21. 07:22
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Lehetséges, + van még 50 dolog ami befolyásolja, megzavarhatja az alvást.
2023. jan. 21. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Akik azt állítják, hogy lehetséges, azok szerint ez esetben hogy alakulnak az ok-okozati összefüggések? Mi van újholdkor, ami nincs mondjuk két nappal előtte vagy utána, és rosszabb alvást okozhat?
2023. jan. 21. 15:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy újholdkor a teleholdhoz hasonlóan egyvonalban van a Nap,Hold,Föld.
2023. jan. 22. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4.

És?

2023. jan. 22. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A telihold jobban szokta befolyásolni az alvást, mint az újhold, persze nem kizárt.
2023. ápr. 15. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!