Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fejen lézeresen mért hőmérsékl...

Fejen lézeresen mért hőmérséklet magasabb mint hónaljban a hagyományos hőmérős?

Figyelt kérdés

Mindkét hőmérő digitális, az egyik egy sima, fém végű hőmérő, a másik lézeres. A lézeres általában jó fél, de inkább egy fokkal magasabb hőmérsékletet mér, mint a másik, kb mindenhol. Melyik lehet a valós?

Pl: A sima hónaljban mérős mér 36.5-öt, a lézeres pedig fejen, hason háton stb mindenhol 37.4-37.5-öt. Általában mindig így mérnek, melyiknek lehet hinni?

2023. jan. 19. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a simanak hiszek,nekem is mindig jóval többet mér a lézeres.
2023. jan. 19. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Végbélben a pontos, mi melóhelyen a lézeressel is mindig ott mértük covid-időkben.
2023. jan. 20. 20:38
 3/8 anonim válasza:
A lézeres hőmérő felületi hőmérsékletet mér (a működési elve miatt), így az nem olyan pontos, mint egy rendes hőmérő.
2023. jan. 27. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Most voltam influenzás,megmérték a homlokomon 37,1 volt,mivel nagyon rosszul voltam megmérték végbélben 39,2 volt.
2023. ápr. 29. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is hasonló tapasztalatunk van a kontakt hőmérőkkel. Mindig kevesebbet mutatnak.
2023. máj. 1. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
5 Nekem komoly immun,keringési,és emésztő szervi betegségem van nehezen mozgok,magamat csak segítséggel tudom ellátni.
2023. máj. 1. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez megmagyarázza, hogy miért így mérik. Gyógyulj meg mihamarabb!
2023. máj. 1. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
7 Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot!
2023. máj. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!