Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől van ilyen színem?

Mitől van ilyen színem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Voltam vérvételen laborba. Ott nincs eltérés.

[link]

itt van a lelet.

Szívemmel nincs baj mert 2022. 07 hóba voltam ekg, 24h holter, terheléses ekg, szívultrahang. Nem volt baj.

Tüdőröntgenen voltam 1 hete. Ott sem volt baj. Cukrom az jó.

Miért lehetek sápadt? Vagyis mondta egy két ember tegnap is meg ma is.

Fáradt vagyok. utóbbi 2 éjszaka elég szarul aludtam max 3-4 órát az egyik éjszaka a másikon is kb 3 mat csak. (Hegesztőként dolgozom)

Lehet a fáradtságtól lennék?

26/Fiú.

175cm/74 kg vagyok. Vérnyomásom 120/75 pulzus 74

2023. jan. 19. 16:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Esetleg közrejátszhat a pszichémre a fekvés közbeni szívdobogás érzés? Bár az ritkább inkább az hogy hallom a fülembe ha fekszek.

Meg van mikor nehezen alszok el. Régen 10p alatt úgy aludtam mint a bunda.

Most meg van mikor fáradt vagyok aludnék és mikor aludnék el olyan mintha nem tudnék tovább menni az alvásban és felületesen éberen aludnék… Mrg ilyen fura érzéseim vannak elalvás közben. Meg hogy fura elaludni meg gondolkozok rajta hogy mikor alszok már el végre.

Meg hogy jaj most elfogok aludni de az milyen érzés mert sose emlékszem rá…

2023. jan. 19. 17:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha az ember oldalt fekszik, akkor sokszor előfordul, hogy hallja a fülében a véráramlást, illetve az erek tágulását, pulzálást. 10 emberből 7 biztos hallja vagy hallotta már. A szívdobogás érzés, meg abszolút pszichés eredetű továbbra is, és minél jobban és erősebben ver, minél jobban rá koncentrálsz, mert azt figyeled, ha nem is tudatosan, de tudat alatt biztosan. Amivel nincs is effektív probléma, de a pánik roham egyik elő kapuja és vele járója. De ezt már biztos tudod, hiszen írtad, hogy volt már pánikrohamod, amit leküzdöttél.

Azt meg, hogy nem tudsz elaludni szinte rögtön azonnal, kvázi 10 percen belül, az is pszichés eredetű. Depressziós, szorongós emberek, egyik legjellegzetesebb tünete, a nehezen elalvás, kevés alvás, felületesen alvás, 3-4 órás intervallumú alvás...

Továbbá nem hiába szokták mondani, hogy " át estem a ló túl oldalára", jelen esetben ez a mondás itt is megállja a helyét, ebben a környezetben, konkrétan most a te esetedben is, hogy már annyira fáradt vagy ( jelen pillanatban mindegy, hogy fizikai vagy szellemi aktivitástól, vagy lelki problémák miatt ), hogy vagy nem tudsz elaludni vagy csak nagyon nehezen. Tud annyira fáradt lenni az ember, saját tapasztalatból mondom.

Ha minél jobban kattogsz azon, hogy mikor fogsz elaludni, annál jobban nem fog menni, csak saját magad fogod felidegesíteni és frusztrációt okozni.

Ezeket feltétlenül mond el majd a pszichiáternek egy hét múlva.

2023. jan. 19. 18:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Rendben persze ezeket is elfogom mondani neki! Elvileg a legjobb itt a környéken és sok helyen megfordult már. Remélem tud segíteni
2023. jan. 19. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy fog tudni segíteni. Őszintén elmondod neki a problémáidat, amiket érzel, kvázi, amiket itt leírtál és persze vidd el ezeket a leleteket is neki, hogy nézze meg. Biztos, hogy valamerre elfog ez a történet mozdulni és reméljük pozitív irányba. De egyet ne felejts el mindenhez te fogsz kelleni, ő csak egy mankó lesz számodra.
2023. jan. 19. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!