Mitől van ilyen színem?
Sziasztok!
Voltam vérvételen laborba. Ott nincs eltérés.
itt van a lelet.
Szívemmel nincs baj mert 2022. 07 hóba voltam ekg, 24h holter, terheléses ekg, szívultrahang. Nem volt baj.
Tüdőröntgenen voltam 1 hete. Ott sem volt baj. Cukrom az jó.
Miért lehetek sápadt? Vagyis mondta egy két ember tegnap is meg ma is.
Fáradt vagyok. utóbbi 2 éjszaka elég szarul aludtam max 3-4 órát az egyik éjszaka a másikon is kb 3 mat csak. (Hegesztőként dolgozom)
Lehet a fáradtságtól lennék?
26/Fiú.
175cm/74 kg vagyok. Vérnyomásom 120/75 pulzus 74
Hát én nem vettem észre. Kicsit fehér vagyok. Vannak a szemem alatt ilyen faratsagi karikák.
Amugy fáradt vagyok.
Úgy más nem fáj. Igazából 1 hét múlva mennem kell pszichiáterhez szorongás miatt.
De nem tudom mit nézessek meg még magamon?
Elvagyok keseredve hogy meghalok vagy valami…..
De igrn voltak panikrohamjaim de azokat lekuzdottem. De most ez a sapadtsag… Mindig azthiszem kezdek azert talpraallni es kuzdok meg minden es erre most ez jon..
Beirtam googleba hogy mitol van a sapadsag es egybol daganatot ir meg tumort meg minden betegseget…
Daganatot a vérképben bizonyos értékek előre jelzik...én nem hiszem, hogy neked bármilyen fizikális problémád lenne, inkább ezek lelki eredetűek.
Kicsit próbáld meg elterelni a figyelmedet erről a sápadtságról és a googlet ilyen téren felejtsd el, mert a google szerint mindenki másnapra meghal, mert fáj a kisujja. Ne menjen át ez hipochondriába.
Rendben! Köszönöm szépen! :)
De ezelőtt is voltak így rosszabb napjaim meg kevés alvás 2-3 napig. Akkor hogy hogy nem voltam sápadt? Most meg miért jön ez is ki?
Nagyon szepen koszonom!
Jol esett a valaszod! Nagyon nyugtato amiket irtal! Probalok masra koncentralni es nem ezzel foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!