Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nyomhatja valami a légutat...

Nyomhatja valami a légutat vagy mitől szűkül össze?

Figyelt kérdés
Bizonyos helyzetben pl oldalt fekve, fejem lehajtva stb mintha fizikailag valami nyomná a légutam, nehéz levegőt venni. Aludni se bírtam ma már, össze van szűkülve a légutam. Asztma vagy megnagyobbodott nyirokcsomó okozhatja ezt? Vagy mi? Másnak is van? Félek.

2023. jan. 16. 13:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Antibiotikumot szedek jelenleg. Ha nem javul, nem tudom, mi lesz :D. Akkor szerintem egy fogorvost is beiktatok. (Eddig nagylabor, UH, fülorrgégész volt). Hogy mitől, azt nem tudni. A fülorrgégész szerint keveset iszok és vmi baci megtelepedett. De nekem gyanús, h nem e fogról (bár nem fáj és nem látok rossz fogat). Ha neked van rossz fogad, akkor szerintem mindenképp menj el és nézesd meg azt is.
2023. szept. 22. 09:34
 12/19 A kérdező kommentje:
11 Igen vannak rossz fogaim, erre nem is gondoltam,hogy az okozhat ilyet. Gondolom akkor azért áll fenn tartósan ilyen sokáig a gond, mert nincs kezelve a fog. Panorámaröntgent csináltass te is, abból látszik ami szabad szemmel nem,hogy rossz valójában valamelyik fog, mégha egyelőre nem is fáj. Jobbulást neked is:)
2023. szept. 22. 22:36
 13/19 anonim ***** válasza:
(11 vagyok) Igen, meg fogom nézetni. Majd megírod, hogy Te mire jutottál?
2023. szept. 25. 08:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, Te is írd majd meg légyszi. Megfigyeltem egyébként hogy gyulladáscsökkentő gyógyszer után sőt a szteroidos asztmainhalátor után is jobb valamivel, szóval ténylegesen gyulladásban van valóban, és a nyirokcsomók is ezért nem tudnak visszakicsinyülni, mert időnként belobban a rossz fog ami kihat rájuk, vagy van egy huzat, klíma, és a torkom érzékenysége miatt ismét megnagyobbodnak. Ezt kitapasztaltam azóta.
2023. szept. 26. 20:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Kiderült valami?
2023. okt. 24. 08:07
 16/19 A kérdező kommentje:
Szia. Hát ki kéne húzatni a bölcsességfogaimat de nem merem egyelőre. Utána jobb lehetne a helyzet, mert ezt az állandó gyulladást kéne megszüntetni a szervezetben. A huzatra érzékenységgel meg nem lehet mit csinálni, arra mindig meg fog nagyobbodni :(
2023. okt. 25. 22:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Nézzük a jó oldalát: legalább megvan az oka. :) Kitartást!
2023. okt. 27. 09:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nálad is kiderült? Vagy hasonló?
2023. okt. 27. 22:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki, hogy reflux. Ami miatt begyulladt a gégém. Elméletileg. (fogorvosnál is voltam, ott nem találtak semmit) A nyirokcsomóm egyébként már nincs úgy megduzzadva.
2023. okt. 30. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!