Egy hónapja tartó mellkas nyomás, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Voltam kivizsgálásom, semmit nem találtak, reggelre elmúlik, de délután újra elő jön, középen nyom. Az orvos annyival lezárta, hogy a stressz.2023. jan. 13. 17:43
1/9 anonim válasza:
Igaza van, idegbaj lesz. Mind azok leszünk lassan....
3/9 A kérdező kommentje:
De nem vagyok stresszes, most egy teljesen jó szakaszban van az életem.
2023. jan. 13. 17:56
4/9 anonim válasza:
Akkor reflux esetleg? Szoktál puffadni?
5/9 A kérdező kommentje:
Szoktam, meg hangosan emésztek, vacsorázni nem szoktam, 2 éve eszem napi 2szer. Ma vettem Renni tablettát de nem jobb.
2023. jan. 13. 18:09
6/9 anonim válasza:
Szia! Ezt jobban ki kell vizsgáltattni, mert ismètlôdô nyomàs, az pedig lehet szivkoszorúèr szûkûlete is, vagy más is mint bordaporc gyulladás. Fölösleges találgatni ezèrt Tanácsolom TC vizsgálatot. A saját magad érdekèben. Minden jót!
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, a sürgősségin monitoroztak 6 órán keresztül és nem látták semmilyen elváltozást
2023. jan. 14. 13:44
8/9 A kérdező kommentje:
Kétszer csináltak nagylabort, Ekgt, mellkasröngent, nekem az a fura, felelek reggel nem fáj, teszem a dolgom, és délutánra jön ez a mellkas szorítás.
2023. jan. 14. 13:45
9/9 anonim válasza:
Csak is a TC gép mutattja ki a rejtett problémàt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!