Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Frontin javíthat a közérzeten,...

Frontin javíthat a közérzeten, lelkemen,ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul sikerült a tegnapi nap, k8ssé megsértettek

Idővel gondolom, könnyeb lesz, az idő segít úgymondják,

Ha bevennék frontint, aludnék, jobb lenne utána kicsit?

Vagy ez nemjó ötlet?

2023. jan. 1. 05:57
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Felesleges. Ha nem aludtál feküdj le, holnap meg inkább csinálj magadnak programot, hogy ne erre gondolj.
2023. jan. 1. 06:09
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Frontin csak arra való pánik rohamot megszünteti vagy gyengíti egyébként szárt sem ér. Én már rég leszoktam róla.
2023. jan. 1. 06:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem jó.
2023. jan. 1. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Szedjél egy kis Valeriana relaxot. Ne a sima Valerianát, hanem a relaxot, ettől nem alszol el. Egy-két hétig szedheted 3x1 szemet, vagy elég 2x1 szemet, reggel, este, és utána fokozatosan hagyd abba. Az idő begyógyítja a lelki sebeket.
2023. jan. 2. 11:23
 5/5 anonim válasza:
46%

Semmit ne vegyél be, főleg ne Frontint, mert addiktív, ráadásul, NEM erre való.

Nem sok dolgot írtál a dolloggal kapcsolatban, egy sértéstől nem szabad kiakadni, ha lehet, szépen, humánus módon vissza lehet csapni a másiknak úgy, hogy ő kerül padlóra. Én egy olyan "valaki" vagyok, aki nem is szép, nem is gazdag, sőt, anyagi csődben vagyok és ráadásul beteg is, rengetegszer próbáltak megsérteni, de elnézek a fejük felett és már tudom, hogy mivel vágjak vissza, ha éppen azt szeretném. De, van úgy, hogy a

"nem hallottam semmit" szabály alapján játszom.

Ha szeretnél, nyugodtan írj privátban, nem bánod meg :)

2023. jan. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!