Migrénes fejfájás után már 2 napja szédülök. Mit csináljak?
Elég stresszes volt az elmúlt néhány napom, és az egyik este megtörtént életem első migrénes fejfájása.
Olyan erőteljesen dobogott a fejem, hogy mozogni is alig bírtam. Nagyon rossz érzés volt, ezért nagyon nehezen aludtam el.
Nem volt hányingerem, nem voltam érzékeny se a fényre, se a hangra és az étvágyam is teljesen rendben volt. A látásommal se volt baj.
Reggelre elmúlt a fájdalom, viszont azóta már a második napja szédülök. A mozgáskordinációm teljesen jó, de állandóan azt érzem, hogy szédülök.
Mitől szédülök és mit csináljak ellene? Lesz még a jövőben migrénes fejfájásom?
Életkorod? Nemed?
Azért is kérdezek évszámot, valamint Hölgyhöz, illetve Úrhoz van-e szerencsénk, mert a hormonális rendszer változása is okozhat eltéréseket.
(Persze stresszforrások hatására.)
Alváslabor? Neurológus szakorvos? Endokrinológus szakorvos? Háziorvos? Esetleg orvosi ügyelet?
Talán mentő még nem kell...
Még egy tipp: pszichológust ha találnál társadalombiztosítási alapon a lakókörnyékeden. Esetleg életvezetési nehézséget tár fel és különböző idegnyugtató technikákat ajánlhat.
Szerintem is ingadozó vérnyomás.
1-es válaszoló voltam.
16 éves fiú
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!