A fejem hátulján, van egy mogyoró nagyságú csont kemény valami, ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Ahogy végig simítom van egy tudor, de alatta már nincs csont tehát ott már csak az a "lyuk" van ami a két állkapocs mögött van.. remélem érthető! köszönöm válaszaitokat!2010. szept. 30. 19:10
11/19 anonim válasza:
basszus, nemrég tanultuk emberi testből, hogy az normális hogy van, de nem mindenkinek van:) a nevét elfelejtettem, de megpróbálom megkeresni:)
12/19 A kérdező kommentje:
2 hónapja vettem észre kb.
2010. szept. 30. 19:26
13/19 anonim válasza:
7 éve van nekem és még mindig élek
14/19 A kérdező kommentje:
Nem nyakcsigolya , ez a fejemen van: D köszönöm szépen !!!!!
2010. szept. 30. 19:27
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen mindenkinek: )))) Rendesek vagytok: DD megkeresed felpontozlak: D bár így is köszi!
2010. szept. 30. 19:32
16/19 anonim válasza:
Nem találom, de vmi olyasmire emlékszem, hogy kisbabáknak van a kutacs, ott hátul is, és ez az, csak már össze van forrva. Nem biztos, h így van, de erre emlékszem:)
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért:D
2010. szept. 30. 20:54
18/19 anonim válasza:
:O Én hiába keresem nem találok ilyet magamon...És a csigolyákat is csak váll magasságban tudom igazán kitapintani.(nincs gerincferdülésem és jó a csontozatom meg minden)Akkor ez most nem normális?
19/19 A kérdező kommentje:
vagy az enyém a nemnormális.. amúgy a gerinced vonalában van csak a tarkód felett..
2010. okt. 2. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!