Van itt olyan, aki ébren volt 30, 35 órát egyfolytában? És közben esetleg dolgozott is? Hogy éreztétek magatokat, milyen következményei voltak ennek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 03:37
1/2 anonim válasza:
Igen, velem nemegyszer megtortent, hogy egy egesz ejszakat kenytelen voltam kihagyni valamilyen hataridos publikacio miatt es a kovetkezo nap is csak a szokasos idoben, este tudtam aludni terni. Egyszer az is megesett, hogy ket egymas utani ejszakan nem volt idom aludni. Ilyenkor utana rendszerint 9-10 orat aludtam, ha modom volt ra, es az ebrenlet idejen egyre nehezebben ment a koncentralas, illetve a jol ertheto es nem akadozo beszed, konnyen ideges lettem, es neha felig elbobiskoltam, ha pl. a metron vagy vonaton ultem.
2/2 Metionin válasza:
Egyetemista koromban rendszeresen csináltam, mert nappal óráim voltak, éjszaka meg dolgoztam. Egy idő után mindig fáztam, belassultam de néha haluztam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!