Azzal a problémával szenvedek évek óta hogy állandóan magas a pulzusom,mit tehetek?
Fiatal alig 22 éves fiú vagyok, a pulzusom állandó ilyen 100-110/közt van, voltam kardiológushoz azt mondta a szívem tökéletes semmit nem lát rajta, EKG vizsgálatot csinált , szívúltrahangot, vérnyomást is othol mindig mérjük az is remek 125/72 általában, de nem is ez a legaggasztóbb hanem mellé fáradság is társul , kisebb terhelésen is akkár 130 -140 a pulzusom és utána muszály vagyok leülni, doki azt mondta stresz!
De létezik hogy ennyire? Meg hogy állandó? Hónapokon keresztül meg lassan 2-3 éve fokozatosan kialakulva?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Sportolsz, mozogsz valamit?
Laborba vérképet néztek?
Ha nem sportolsz akkor kéne, az lassítja a pulzust hosszútávon és a stresszt is mérsékli.
Vérkép meg azért kéne mert ilyet okozhat vitamin és ásványi anyag hiány is.
Plusz a pajzsmirigyedet is megkéne nézetni, mert az is okozhatja.
Igen a pajzsmirigyet elfelejtettem írni,de az is jó, pajzsmirigy ultrahangon voltam,igaz 1 éve de ugyan ezzel a problémával küldött az orvos! Vérkép az friss.
Teljes vérképem is van, az is remek csak a trombociták száma alacsony, de nem hiszem hogy ennek lenne ehez közze!?
Akkor lehet csak edzetlenség. Ezt rendszeres sporttal, mozgással, edzéssel tudod helyrehozni.
Szóval kezdj el valamit mozogni, de először csak keveset, amennyit bírsz aztán fokozatosan növelheted a terhelést.
Te írtad ki ezt már korábban is???
Miért nem mész pszichodokihoz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!