Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Alig tudok nyelni, levegőt...

Alig tudok nyelni, levegőt venni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már egy ideje irritálja valami a torkom, alig tudtam nyelni, de este rosszabb, mert akkor levegőt venni is sokkal nehezebb.

Valamelyik nap nagyon durván feldagadt, és onnantól mai napig be van, csak nem annyira. Fájdalmat az elejétől kezdve nem érzek, egy cseppet sem. A bal oldali nyirokcsomóm fel van duzzadva, de nem tudom mennyi köze van hozzá, ugyanis a torkom közepe csúnya.

Sokszor nem bírok elaludni, vagy sokszor felkelek és szenvedek. A párom hajnalban szokott kelni, így én is felkelek mindig.. valamelyik nap nagyon bepánikoltam, mert nem kaptam levegőt és azt hittem tényleg megfulladok..

Ez az egész 2 hete kezdődött kb., az orvos semmi konkrétat nem mondott, csak hogy csúnya..

Kaptam beutalót nyaki ultrahangra, teljes vérkép, vizelet, és egyébre. 3 gyógyszert, de még kell probiotikum az antibiotikumhoz.

Cetrizin, dorithricin, antib.

2022. nov. 14. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Allergiavizsgálatra is el kéne menned. Csak nem a Cetirizin szedése alatt. De ha arra csökkennek a tünetek, akkor könnyen lehet, hogy az, pl por, gombaspóra.
2022. nov. 14. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, mindenképp elmegyek.

[link]

2022. nov. 14. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Mikor lesz a nyaki UH? Lázad nincsen?
aug. 11. 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Körülbelül 5 éve van ez a problémam.. akkor kapkodok inkább levegő után, ha nagyon melegem van, vagy stresszelek valamin. Nagyon megnehezíti a mindennapjaim, a legtöbbször segít ha bekapcsolom a klímát és fújja a szellőt, de elgondolkodtam egy inhalátoron
aug. 13. 02:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg magnéziumot szedni, ami egy kicsit oldja a feszültségedet! Mert biztos, hogy az is szerepet játszik a fulladásérzésedbe. Viszont a nyaki UH-t nem ártana megsürgetni. Laboreredményed mikor lesz?
aug. 13. 12:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos új beutaló kell ahhoz. Köszönöm a választ!
aug. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!