Alig tudok nyelni, levegőt venni. Szerintetek?
Sziasztok! Már egy ideje irritálja valami a torkom, alig tudtam nyelni, de este rosszabb, mert akkor levegőt venni is sokkal nehezebb.
Valamelyik nap nagyon durván feldagadt, és onnantól mai napig be van, csak nem annyira. Fájdalmat az elejétől kezdve nem érzek, egy cseppet sem. A bal oldali nyirokcsomóm fel van duzzadva, de nem tudom mennyi köze van hozzá, ugyanis a torkom közepe csúnya.
Sokszor nem bírok elaludni, vagy sokszor felkelek és szenvedek. A párom hajnalban szokott kelni, így én is felkelek mindig.. valamelyik nap nagyon bepánikoltam, mert nem kaptam levegőt és azt hittem tényleg megfulladok..
Ez az egész 2 hete kezdődött kb., az orvos semmi konkrétat nem mondott, csak hogy csúnya..
Kaptam beutalót nyaki ultrahangra, teljes vérkép, vizelet, és egyébre. 3 gyógyszert, de még kell probiotikum az antibiotikumhoz.
Cetrizin, dorithricin, antib.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!