Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon fáradt vagyok a nap 24...

Nagyon fáradt vagyok a nap 24 órájában már több éve, lehet hogy az alacsony fehérvérsejtszám az oka?

Figyelt kérdés

Bármennyi kávét, energiaitalt iszom nem használ. Volt hogy kihagytam napokat hátha hozzászoktam és azért nem érzem. De ez nem normális. Lehangolt vagyok és gyűrött ha nem alszok napi 12-14 órát ami lehetetlen.

Heti egyszer sikerül kialudnom magam, de az csak másnapig elég.

A fehérvérsejtszámom évek óta nagyon alacsony. 0,01-0,02 a 2,5-höz képest azt hiszem az a normális. A pajzsmirigyemre gyanakodtam eddig, de az már fél év alatt javult sokat a gyógyszer miatt. Meg azt kezelem, úgy érzem az rendben van.

A fehérvérsejt mit csinál hogyha hiány van belőle? Van rá gyógyszer hogy pótolni tudjam? Lehetek attól fáradt?

2022. nov. 3. 14:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Már voltam többnél is. Étkezéssel, folyadékbevitellel sincs baj. Csak ez a fehérvérsejtszám alacsony. Egyebek mellett ez aggaszt.
2022. nov. 3. 17:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha alacsony a fehérvérsejtszám, akkor a háziorvos hematológiára küld, ha a speciális laborvizsgálat sem hoz eredményt, akkor csontvelő vizsgálatra jegyeznek elő. TB alapon. Ezért furcsállom, hogy neked alacsony a fehérvérsejtszám, de nem lett kivizsgálva rendesen.
2022. dec. 7. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!