Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyhogy nem hányok ital...

Hogyhogy nem hányok ital miatt már?

Figyelt kérdés
Ritkán iszom, tizenévesen többször ittam és mindig hánytam. Mióta új szívritmus szabályzóm van és tulsúlyos sem vagyok nem hányok italtó, cigarettától sem. Pedig egymagam megittam születésnapra 1 liter töményet (hubertus, jagermaister) illetve legalább 4 sopronit, kiforgatta a gondolkodásomat de hányni nem hánytam. 1 liter vodkát is elnyalogattam egyedül egy este alatt. 22/f
2022. okt. 26. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Menőzésből írod? Persze, hogy nem hánysz, megszokta a bélrendszered. Van, aki naponta megiszik ennyit, és sosem hány, esetleg reggel a nagy büdös semmit, ha nem evett rendesen és kijön a felesleges gyomorsav.
2022. okt. 27. 00:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem iszok rendszeresen, pár havonta ha iszom. Szedek gyomorvédőt is szóval nincs savam. Reggeli cigaretta szokott rosszul esni.
2022. okt. 27. 00:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Pff... Akkor ne szívd éhgyomorra...
2022. okt. 27. 00:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!