Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A kialvatlanságtól lehet...

A kialvatlanságtól lehet hányingerem?

Figyelt kérdés
Napok óta alig alszom és most egyfolytában hányingerem van.

2022. okt. 15. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Nem

Menj orvoshoz!

2022. okt. 15. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Voltam már olyan fáradt hogy hangok beszéltek hozzám, de hányingerem nem volt.
2022. okt. 15. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Én konkrétan hányok ha nem alszok pár éjjel (és nappal sem), egyébként nincs semmilyen betegségem, szóval szerintem simán lehet attól.
2022. okt. 15. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Nekem szokott lenni ilyen. Ha fáradt vagyok és kimerült savasabb is a gyomrom és előfordul hogy hányingerem lesz. Nyáron történt az hogy lagziban voltunk. Felkeltem reggel fél 7 kor és másnap reggel fél 7kor feküdtünk le aludni. Annyira kimerültem testileg lelkileg hogy folyamatosan az esküvővel almodtam és kb 20 percenként hánynom kellett meg ment a hasam. Ezt úgy mondom hogy egész este nem ittam alkoholt és nem is a kajától lettem rosszul mert senki másnak nem volt ilyen baja utánna úgy hogy mindenki evett mindenből😀. Plusz ahogy sikerült kialudnom magam semmi bajom nem volt utánna. Szóval simán lehet
2022. okt. 15. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Igen lehetséges.
2022. okt. 15. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Anya vagyok és a durva nem alvos időszakokban hányingerem volt ha éjjel felkeltem. De sosem hánytam.
2022. okt. 15. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én inszomniában szenvedek. És ha egy nap nem alszok semmit, akkor hányingerem szokott lenni, és öklendezek a köhögéstől. Volt, hogy 5 napig nem aludtam, akkor csak az első pár napban volt ilyen, utána magas vérnyomás és pulzus jelentkezett.
2022. okt. 20. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!