Mennyivel lenne jobb a közérzetünk, ha az eddig belénk jutott, és kiürülni nem képes vegyianyagok eltűnnének a testünkből?
Mondjuk lenne olyan berendezés, amibe bele kellene feküdni, bekepcsolnák, és képes lenne megszabadítani minket az olyan anyagoktól, amik nem valók a szervezetbe.
Az ilyen utópisztikus filmek nyomán jutott ez eszembe.
Nem unatkozom, komolyan kérdeztem!
Hány éves vagy?
Létezik ilyesmi.Csak sajnos a nevüket nem tudom.Van egy készítmény,ami megtisztítja a bélrendszert a régóta ,évekkel azelőtt rárakódott méreganyagoktól.
És van egy olyan készülék,ami a lábmasszírózo készülékekre hasonlít.A lábon keresztül vonja ki a szervezetből a káros anyagokat.És utána az embernek sokkal jobb a közérzete.Hát sajnálom,de nem jut eszembe,mi a neve ezeknek.Na talán ha valaki rájön,mire gondolok,akkor megírja.
Az a colonix arról én is hallottam de szerintem kamu és káros is!
A béálfalra ugyanis nem tud rárakódni semmi hiszen akkor begyulladna + aki látott már kamerán bélvizsgálatot az tudja, hogy mennyire sérülékeny is a dolog és hogy ott nem látni azt az ocsmányságot ami a colonix fogyasztása utána wc be kerül..
Nem tudom miylen anyag lehet az a valami a colonixban amitől olyan ocsmányakat lehet rondítani a wc be de tuti hogy semmi köze a méregtelenítéshez!!
Nekem ott volt gyanús az egész, hogy vki minnél több ilyet eszik annál többet rondít, és egészen addig amíg abba nem hagyja az evését a dolognak, aztán ha egy hét mulva ujra eszi akkor ujra rondít tőle akkor már mégis mit pucolt ki? Az anyag saját magát?
Szerintem ezek a dolgok nem így működnek, de aki biztosra akar menni az megkérdez egy igazi belgyógyászt!
Amúgy 28 vok!
Ha eleve sterilizált szobában élnél, és zabálnád a bio retket akkor nem lenne méreganyag
csók****
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!