Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyivel lenne jobb a közérze...

Mennyivel lenne jobb a közérzetünk, ha az eddig belénk jutott, és kiürülni nem képes vegyianyagok eltűnnének a testünkből?

Figyelt kérdés

Mondjuk lenne olyan berendezés, amibe bele kellene feküdni, bekepcsolnák, és képes lenne megszabadítani minket az olyan anyagoktól, amik nem valók a szervezetbe.

Az ilyen utópisztikus filmek nyomán jutott ez eszembe.

2010. szept. 27. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Unatkozol?
2010. szept. 27. 15:24
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem unatkozom, komolyan kérdeztem!

Hány éves vagy?

2010. szept. 27. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Létezik ilyesmi.Csak sajnos a nevüket nem tudom.Van egy készítmény,ami megtisztítja a bélrendszert a régóta ,évekkel azelőtt rárakódott méreganyagoktól.

És van egy olyan készülék,ami a lábmasszírózo készülékekre hasonlít.A lábon keresztül vonja ki a szervezetből a káros anyagokat.És utána az embernek sokkal jobb a közérzete.Hát sajnálom,de nem jut eszembe,mi a neve ezeknek.Na talán ha valaki rájön,mire gondolok,akkor megírja.

2010. szept. 27. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Na,az egyik a Colonix,pont itt reklámozzák az oldalon is :)
2010. szept. 27. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Az a colonix arról én is hallottam de szerintem kamu és káros is!

A béálfalra ugyanis nem tud rárakódni semmi hiszen akkor begyulladna + aki látott már kamerán bélvizsgálatot az tudja, hogy mennyire sérülékeny is a dolog és hogy ott nem látni azt az ocsmányságot ami a colonix fogyasztása utána wc be kerül..

Nem tudom miylen anyag lehet az a valami a colonixban amitől olyan ocsmányakat lehet rondítani a wc be de tuti hogy semmi köze a méregtelenítéshez!!

Nekem ott volt gyanús az egész, hogy vki minnél több ilyet eszik annál többet rondít, és egészen addig amíg abba nem hagyja az evését a dolognak, aztán ha egy hét mulva ujra eszi akkor ujra rondít tőle akkor már mégis mit pucolt ki? Az anyag saját magát?

Szerintem ezek a dolgok nem így működnek, de aki biztosra akar menni az megkérdez egy igazi belgyógyászt!

Amúgy 28 vok!

2010. szept. 27. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
2010. szept. 27. 16:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez a hagymácska csepp tényleg jónak tűnik.
2010. szept. 27. 19:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Különben arra gondoltam, hogy a nehézfémeket, dioxinokat, DDT-t, -amiket teljesen nem tudnak mai módszerekkel kihajtani a szervezetből(azok egyre halmozódnak bennünk),- egy csapásra ki lehetne emelni, mondjuk pár perc alatt, akkor milyen lenne a közérzet utána. Elmúlna a fáradékonyság stb?
2010. szept. 27. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha eleve sterilizált szobában élnél, és zabálnád a bio retket akkor nem lenne méreganyag

csók****

2010. szept. 28. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a kombucha teával és a Japánkristállyal méregtelenítettem magam.Éreztem javulást,bár énbennem nemvolt sok méreg,akiben több van az nyílván nagyobb javulást érez.
2010. okt. 2. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!