Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha beveszek egy fájdalomcsilla...

Ha beveszek egy fájdalomcsillapítót, csak úgy tünet nélkül, megvárom, hogy hasson majd például belerúgok egy jó nagyot az ágy sarkába, akkor az kevésbé fog fájni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 3. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
nem
2022. okt. 3. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Én tettem kísérletet hasonlóra, de a körülményei 18+, így nem írom le. Nem vált be.
2022. okt. 3. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Tiszta lila a lábujjam, én fájdalomcsillapító nélkül próbáltam ki, de nem szeretnék csak az összehasonlítás kedvéért még egy lila lábujjat, sry.
2022. okt. 3. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
Honnan tudod mikor hat, ha nincs fájdalmad? :-) Amúgy ne tedd, nagyon fog fájni és sokáig nem tudsz cipőt húzni. Én már rúgtam bele, de véletlenül és vissza kellett tenni a lábujjamat a helyére.
2022. okt. 3. 15:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem akartam semiképp sem kipróbálni, pusztán elméleti síkon érdekelt a kérdés. Hatás alatt meg azt értettem, hogy megnézni mit írnak az adott gyógyszerre általánosságban. Köszi a válaszokat.
2022. okt. 3. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem
2023. jún. 15. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!