Ha beveszek egy fájdalomcsillapítót, csak úgy tünet nélkül, megvárom, hogy hasson majd például belerúgok egy jó nagyot az ágy sarkába, akkor az kevésbé fog fájni?
Figyelt kérdés
#fájdalomcsillapító #Fájdalomcsillapító hatása
2022. okt. 3. 14:11
2/6 anonim válasza:
Én tettem kísérletet hasonlóra, de a körülményei 18+, így nem írom le. Nem vált be.
3/6 anonim válasza:
Tiszta lila a lábujjam, én fájdalomcsillapító nélkül próbáltam ki, de nem szeretnék csak az összehasonlítás kedvéért még egy lila lábujjat, sry.
4/6 anonim válasza:
Honnan tudod mikor hat, ha nincs fájdalmad? :-) Amúgy ne tedd, nagyon fog fájni és sokáig nem tudsz cipőt húzni. Én már rúgtam bele, de véletlenül és vissza kellett tenni a lábujjamat a helyére.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem akartam semiképp sem kipróbálni, pusztán elméleti síkon érdekelt a kérdés. Hatás alatt meg azt értettem, hogy megnézni mit írnak az adott gyógyszerre általánosságban. Köszi a válaszokat.
2022. okt. 3. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!