Ugye ez nem lehet vér székletben? Többi lent
Bocsi kicsit hipochonder vagyok és az az igazság, én mindig ránézek a dologra mielőtt lehúzom.
Egy kicsit székrekedésem volt ma, ezért az eleje kemény volt. Amúgy tök normál színe volt, világosbarna. És egyetlen egy részen láttam benne egy kb köménymag nagyságú fekete darabot. De elmozdult benne, tehát szilárd volt az a valami szerintem.
És megijedtem, hogy ugye ez nem lehet vérzés? Akkor az egész olyan lenne, meg nem ilyen állag lenne?
Gondolkoztam miket ettem a napokban.
Eszembe jutott a banánkenyér amit sütöttem, de basszus csak most ugrott be, hogy ettem disznósajtot! :D
És abban biztosan van fekete rész és talán kömény is..?
Az. Én múltkor vért nyeltem mert elvágtam azb űjjamat elég mélyen és azt a vért nyeltem le nem szándékosan csak akkor vettem észre hogy igazán milyen mély is a seb. Fertőtlenítés stb. De másnap szinte fekete lett a székletem.
Valoszinű valami volt az ételben amit ettél. Ha vér lenne akkor szerintem az egészen látszódna.
Ez elég professzionális és egyben nyugtató válasznak tűnt, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!