Fehér zárvány a székletben?
Most voltam wc-n és észrevettem, hogy a székletemben van egy hófehér kb. 1cm3-es darab. Próbáltam papírral szétnyomni és olyasmi volt, mint a túró vagy egy fehér ázott tabletta. Szedek Magnerotot, de nem hiszem, hogy az végigmegy így rajtam és hófehér marad a székletben.
Mi okozhat ilyet? Egyébként más panaszom nincs. Se hasfájás, se puffadás, se véres széklet.
Nincs állatom, viszont munkahelyen elég gyakran wc-zek, ez is ott történt.
Úgy kell elképzelni azt a fehér foltot, mint a linkelt kérdésben. Babszemnyi és kívül sötétebb fehér, belül viszont hófehér és túró állagú.
Nagyon örülök, hogy olvastam a cikkedet, ugyanis hasonló tapasztalatom volt az egyik óriás méretű "C" vitamin tablettával, amely - sajnos rossz emésztés miatt,- hasonló megjelenéssel, csak éppen kívül barnás, belül hófehér, de az eredeti kemény helyett már zselészerű állaggal "jelent meg", mint amilyen a vitamintabletta színe is eredetileg.
A gasztroenteorológusok és a mikrobiológia hitetlenül álltak hozzám - "nagyon kellemetlen" helyzetbe kerültem, pedig pont ezen a nyomon kellett volna továbblépniük, hiszen (ráadásul több eset miatt is) ez egy jó bizonyíték volt az emésztési problémára, amit kezelniük kellett volna.
Most, hogy felfedeztem az írásod, ezeket a nagy tablettákat 2-3 db-ra összetörve veszem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!