Nagywc után ti hogyan jártok el? Kérlek szavazzatok.
1. - megtörlöm papírral és megyek a dolgomra
2. - megtörlöm papírral aztán nedves wcpapírral és megyek a dolgomra
3. - megtörlöm papírral aztán bide és megyek a dolgomra
4. - megtörlöm papírral aztán behoppanok a gyors lefürdeni és azután megyek a dolgomra
5. - …?
Kiváncsi lennék ti hogy csinàljàtok? Mivel làny vagyok, nagyon félek a fertőzéstől (ecoli, sajnos sokszor fázok fel) úgy hogy ezért extrán ügyelek a higiéniára. Mivel bidénk nincs ezért én papír+nedves papír+gyors tus amit alkalmazok. Meg ha nem is lennék ennyire érzékeny ott lenn, akkor se tudnám elképzelni hogy egésznap “üljek” a reggeli menet eredményében. Nekem muszáj tusolnom utána…
3 vagy 4.
Egyetértek, elképzelésem nincs hogyan képesek emberek sz@ros seggel, tulajdonképpen kakiban ülni egész nap.
Mert hiába szemérmeskedünk: ha csak törölve van, az kakis marad.
Idehaza a reggeli tusolás előtt tolom ki.
De te napközben hol találsz bidét, meg hol tusolsz? A suliban/melóban van tus meg puncimosó?
Ha nagyon ragadós, és itthon vagyok, akkor utána zuhany.
Ha munkahelyen vagyok, akkor szoptam.
Sajnos az 1. az általános. Nem mosnak kezet sem az emberek, valóban csak felállnak és mennek a dolgukra. Én esténként zuhanyzok. Papírral kitörlöm és kész. Akinek folyamatosan krémes vagy folyékonyabb, annak valamilyen betegsége van!
Amit te csinálsz az is betegség. Mentális. Minek a nedves papír, ha megfürdesz?? Azért vagy gyakran beteg, mert folyamatosan lemosod a természetes védelmi vonalat. Gondolom a hüvelyed is öblíted, ígs kiölted a flórát!
Szedj tőzegáfonyát gyakori felfázás ellen és nyugi, estig nem fog elrohadni a tested!
Én is nő vagyok, mi nedves baba kendőt használunk itthon.
#5 ne is mond, volt olyan lakótársam, aki nem mosott utána kezet, totálisan ki voltam ezen, többször felhívtam rá a figyelmét, de neki alap volt, hogy nem mos utána. Nem értem egyszerűen az ilyet, folyamatosan fertőtlenítettem utána a kilicseket, kapcsolókat, konyhába is mindent, mert a halálom volt, hogy bement utána a konyhába mindent összefogni.
Amúgy túlzásba tényleg ne vidd kérdező, mert felboríthatod a természetes Ph-dat és attól fognak lenni folyamatos hüvelyfertőzéseid. Tudom, hajlam kérdése is, de nekem szinte soha nem volt ilyesmim. Sima papír és ha kicsit kenős, akkor megy a babatörlő + papír. Majd alap, hogy kézmosás alaposan + kézfertőtlenítőzünk is.
#7: kézmosás után minek kézfertőtlenítőzöl?
A szappan fertőtlenít. Feltéve, hogy rendes szappant használsz.
1. mint a legtöbb normális ember.
Durva, hogy valahol még víz sincs a Földön, itt meg egyesek azon vannak kiakadva, hogy az emberek csak kitörlik és kész. A nagy kényelembe már azt sem tudják mibe kössenek bele. Vicces és egyben szánalmas is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!