Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van mindig hányingerem?

Miért van mindig hányingerem?

Figyelt kérdés

2 hete küzdök ezzel, szüntelenül hányingerem van és elég gyakran megszédülök. Az étkezésemben nem változott semmi, az utóbbi két hétben a hányinger miatt elég nehéz ételt erőltetnem a számba, de próbálok normálisan enni minden nap, csak sajnos minden este ki is jön…

Voltam orvosnál, kaptam hányingerre gyógyszert amit a nyelvem alá kell tenni és megvárni míg feloldódik. Nem használt szinte semmit, miután bevettem kicsit jobb lett aztán egy óra múlva ugyanolyan. Ma visszamentem hozzá és szóltam hogy még mindig rosszul vagyok, hullik a hajam a vitaminhiánytól és az arcbőrömön is látszik hogy valami nem okés. Azt mondta szedjem tovább amit adott, csak többet, óránként vegyek be egyet.

Beveszem óránként de már megint szenvedek, ég a gyomrom, hasmenésem is van már. Rá sem bírok már nézni ételre, ma már csak annyit ettem amennyit muszáj, mert tudom hogy kell, de már sírógörcsöt kapok ha eszembe jut hogy ennem kell.

Sok vizsgám van mostanában és egy kicsit stresszes de voltam már idegesebb is mégsem volt ilyen rossz a helyzet.

Mi bajom van? :( mit csináljak?

Az orvosom még 1 hétig szabin van, a helyettesítőjénél voltam és csak hozzá tudok visszamenni.

2022. szept. 8. 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
terhes vagy
2022. szept. 8. 23:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor megszületne a második kisjézus :D
2022. szept. 8. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:
91%
Lehet valamilyen gyomorvírus, pl a rota nekem ilyen volt. És jó sokáig húzódott, ha ennyire nem múlik, egy székletmintát nézhetne a dokid
2022. szept. 8. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!