Mitől lehet folytonos fáradtság érzet? Ti hogy jöttetek ki belőle?
Igazából már mióta felnőtt lettem tapasztalom, hogy nincs úgy energiám mint tizenévesen… mèg csak 25 vagyok és nem kellene 60 èves módjára beszélnem de kb úgy érzem magam.
Reggel sosem ébredek frissen, kipihentem. Vagyis nèha, ha valamiért meg ébredek nagyon korán, vagy hosszú utazás során alszok 2 órát utána fittebb vagyok, mintha meglenne a 8 óra.
Ilyenkor ködös, homályos az agyam, gyakran elfelejtek dolgokat és ügyetlen vagyok, kávé készítésénél vagy a cukrot, csészét ejtem le vagy a kész kávét borítom fel annyira szèdelgek és nem jó a koordinációm.
A kávé valamennyire helyre pofoz, de ha kicsit erősebb akkor már remegek belül. Ha nem iszom akkor délutánra migrénem lesz.
Csinálom a kötelességeim de úgy érzem nehezemre megy minden és konkrétan mintha nem lenne tiszta a fejem, agyam.
Vérvételen voltam, mert vérszegénységre tippeltek de teljesen rendben volt minden érték. Nemrég voltam hormon vizsgálaton ott is minden ok.
Szóval fogalmam sincs mi az oka és ez jobban idegesit mert nem tudom akkor mit tegyek ellene.
Voltatok már így ? 25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!