Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Huminsavval barmilyen tapaszta...

Huminsavval barmilyen tapasztalat?

Figyelt kérdés
Tenyleg csodaszer? Vagy ujabb lehuzas? Mar elsorolni se tudom a csodatevo termekeket. Vettem homoktovist, algat capaporcot......... szamottevo javulas nem volt! Azonban keresgelek renduletlenul. Irjatok velemenyt!

2022. aug. 16. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Kamu, lehúzás, áltudományos marhaság...
2022. aug. 16. 18:48
 2/5 Z003 ***** válasza:

Egy idő után nem gondoltad, hogy amikor következő csodaszert vetted, hogy talán a ez sem fog működni?

Ezeknek a dolgoknak majdnem mindig van valami valós alapja. Viszont egyik szer se csodaszer. Csak senki nem venné meg hogy ha azt mondanák hogy: " ha szeded legalább 3 hónapig akkor 2%-al csökenti a vérnyomásod"

Ilyen a huminsav is valami elhanyagolható hatasa van hosszútávon. De semmikép sem csodaszer.

2022. aug. 16. 18:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze, hogy gondoltam! Csak ott motoszkal bennem, hogy majd ez! A szovegek nagyon meggyozoek! Tetszik a magyar feltalalo is. 2% csokkenesert a 400 Ft-os tea is jo. 1,2-es koszonom, hogy valaszoltatok.
2022. aug. 16. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
De mire? Örök fiatalság vagy örök élet?
2022. aug. 16. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Energia, erosodes. Orok eletre eddig nem gondoltam ..... Tudsz ra valamit?
2022. aug. 16. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!